Football Talk

ΠΑΟΚ: Ζητάει μέτρα και ελεύθερα διόδια ενόψει τελικού Κυπέλλου για τον κόσμο!

ΠΑΟΚ: Ζητάει μέτρα και ελεύθερα διόδια ενόψει τελικού Κυπέλλου για τον κόσμο!
Ο ΠΑΟΚ ζητά τη λήψη μέτρων και ελεύθερη διέλευση από τα διόδια της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης για τον κόσμο του, ενόψει του τελικού Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό, με επίσημη επιστολή προς τον Υπουργό Μεταφορών!
Με επίσημη επιστολή προς τον Υπουργό Μεταφορών, κ. Κώστα Καραμανλή, αλλά και τις τέσσερις εταιρίες που διαχειρίζονται την εθνική οδό Αθηνών-Θεσσαλονίκης, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ζήτησε τη λήψη μέτρων ενόψει του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας με τον Παναθηναϊκό (21/05, 20:00), αλλά και την ελεύθερη διέλευση από τα διόδια, ώστε να εξασφαλιστεί πως ο κόσμος της ομάδας που θα ταξιδέψει από τη Θεσσαλονίκη, θα φτάσει -και θα επιστρέψει- εγκαίρως και με ασφάλεια.

Σημειώνεται πως στις προηγούμενες μετακινήσεις οπαδών του ΠΑΟΚ σε ανάλογες περιπτώσεις, σημειώθηκαν πολύωρες καθυστερήσεις, εξαιτίας του αριθμού των εκδρομέων. 

Τέλος, η επιστολή αναφέρει πως η κίνηση αυτή θα διασφαλίσει την ισοτιμία και την ισότητα μεταξύ των οπαδών, καθώς η οικονομική επιβάρυνση για τους φιλάθλους από τη Βόρεια Ελλάδα είναι μεγάλη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0