Football Talk

Τσέφεριν: «Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, σαφώς και μπορούν ακόμη να τιμωρηθούν»

Τσέφεριν: «Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους, σαφώς και μπορούν ακόμη να τιμωρηθούν»
Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, σε συνέντευξή του στη L' Equipe, άφησε «ορθάνοικτο» το ενδεχόμενο τιμωρίας των Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους.
Σχετικά Άρθρα
Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, στη γαλλική L' Equipe, όπου αναφέρθηκε τόσο στις αλλαγές που έρχονται στο Champions League, όσο και στη European Super League.

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για τους... αποστάτες που την κρατούν ακόμη «ζωντανή», δηλαδή τη Ρεάλ Μαδρίτης, την Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους, άφησε «ορθάνοικτο» το ενδεχόμενο να υποστούν κυρώσεις.

Μεταξύ άλλων, τόνισε:

«Είναι δυνατό να τιμωρηθεί κάθε σύλλογος. Αποκλεισμός; Φυσικά και είναι δυνατό. Αλλά η Πειθαρχική Επιτροπή της UEFA, η οποία είναι ανεξάρτητη, είναι αυτή που θα αποφασίσει για τις ποινές. Οι κανόνες είναι ίδιοι για όλους. Και αν σχολιάσω τι λέει ο κόσμος καθημερινά...

Διαμαρτύρονται επίσης ότι η UEFA κερδίζει δισεκατομμύρια, ενώ το 93,5% των εσόδων πηγαίνει στους συλλόγους. Πώς το εξηγείτε αυτό; Πιστέψτε με ή όχι, αλλά όλοι οι σύλλογοι αντιμετωπίζονται το ίδιο, είτε είναι από τη Σλοβενία, τη χώρα μου, είτε είναι μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0