Football Talk

Κώστας Τσιμίκας: Δωδέκατη συμμετοχή στην Premier League απέναντι σε εννιά διαφορετικές ομάδες - Ποιες του.. απομένουν;

Κώστας Τσιμίκας: Δωδέκατη συμμετοχή στην Premier League απέναντι σε εννιά διαφορετικές ομάδες - Ποιες του.. απομένουν;
Την 12η συμμετοχή του στην τρέχουσα Premier League πραγματοποιεί ο Κώστας Τσιμίκας. Βρίσκεται στην βασική ενδεκάδα της Λίβερπουλ για την αναμέτρηση απέναντι στην Άστον Βίλα και αυτή θα αποτελέσει την 9η διαφορετική ομάδα που θα αντιμετωπίσει φέτος!

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πλέον πως ο Κώστας Τσιμίκας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της Λίβερπουλ και βασικό μέλος του ρόστερ. Διότι όταν ο Γιούργκεν Κλοπ θέλει να ξεκουράσει κάποιον από όσους έχουν βγάλει τα περισσότερα ματς μέσα στην χρονιά, θα επιλέξει να χρησιμοποιήσει είτε τον Κονατέ, είτε τον Έλληνα μπακ, είτε τον Κεϊτά, είτε τον Ζότα.

Έχει την πολυτέλεια να το κάνει, αλλά και ο Κώστας Τσιμίκας του έχει χαρίσει την δυνατότητα να μην προβληματίζεται και ιδιαίτερα όταν θέλει να ξεκουράσει τον Άντι Ρόμπερτσον.

Πλέον, ο τέως αριστερός μπακ του Ολυμπιακού, θα αγωνιστεί για 12η φορά στην τρέχουσα σεζόν, με τις εννέα από τις 12 φορές, να είναι αντιμέτωπος με διαφορετικές ομάδες!

Την Άστον Βίλα την συναντά για πρώτη φορά σε επίπεδο πρωταθλήματος, ενώ οι μοναδικές ομάδες που τον έχουν δει απέναντί τους για περισσότερες από μία φορές, έστω και για ένα λεπτό, είναι η Τσέλσι, η Τότεναμ και η Νόριτς!

Δείτε αναλυτικά τα ματς στα οποία έχει αγωνιστεί ο Κώστας Τσιμίκας:

Νόριτς – Λίβερπουλ 0-3 (90 λεπτά)

Λίβερπουλ – Μπέρνλι 2-0 (90 λεπτά)

Λίβερπουλ – Τσέλσι 1-1 (4 λεπτά)

Λίβερπουλ – Κρίσταλ Πάλας 3-0 (90 λεπτά)

Γουότφορντ – Λίβερπουλ 0-5 (90 λεπτά)

Λίβερπουλ – Άρσεναλ 4-0 (90 λεπτά)

Τότεναμ – Λίβερπουλ 2-2 (8 λεπτά)

Λέστερ – Λίβερπουλ 1-0 (90 λεπτά)

Τσέλσι – Λίβερπουλ 2-2 (90 λεπτά)

Λίβερπουλ – Νόριτς 3-1 (90 λεπτά)

Λίβερπουλ – Τότεναμ 1-1 (26 λεπτά)

Άστον Βίλα -  Λίβερπουλ (Βασικός)

Να επισημάνουμε πως ο Έλληνας μπακ δεν έχει σκοράρει ακόμη με τα χρώματα της ομάδας του σε καμία διοργάνωση, ενώ μετρά δύο ασίστ στην Premier League, στις νίκες απέναντι σε Νόριτς και Μπέρνλι. Ποτέ δηλαδή απέναντι σε ομάδα της πρώτης δεκάδας.

Για την ιστορία λοιπόν, ο Κώστας Τσιμίκας δεν έχει αγωνιστεί απέναντι στις εξής φέτος, με εξαίρεση τη Μάντσεστερ Σίτι, όπου έλαβε πέρυσι πέντε λεπτά συμμετοχής:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Σαουθάμπτον, Γουλβς, Λιντς, Μπρέντφορντ, Νιούκαστλ, Έβερτον, Γουέστ Χαμ, Μπράιτον.

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0