Football Talk

Ολυμπιακός: Με Σισέ και Μπαγκαλιάνη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ολυμπιακός: Με Σισέ και Μπαγκαλιάνη κόντρα στον Παναθηναϊκό

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού για το ντέρμπι των «αιωνίων» ολοκληρώθηκε με τον Πέδρο Μαρτίνς να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή 25 παίκτες. Εκτός οι τραυματίες Φορτούνης, Μανωλάς και Μπα.

Ο Παπέ Αμπού Σισέ ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στη μέση και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την Τετάρτη, στο Φάληρο. Αντίθετα ο ΟυσεΪνού Μπα δεν τα κατάφερε και έτσι στην 25αδα βρίσκεται τόσο το όνομα του Αβραάμ Παπαδόπουλου όσο και αυτό του νεαρού Πέτρου Μπαγκαλιάνη

Παράλληλα, εκτός παραμένουν με προβλήματα οι Φορτούνης, Ονιεκούρου και Μανωλάς, με τον Μαρτίνς να επιβραβεύει για την παρουσία τους στο ματς με τον Άρη τους Κούντε και Κανέ και να τους έχει ξανά στην αποστολή. 

Συγκριτικά με το ματς στο “Βικελίδης” επιστρέφουν και οι Λαλά, Μαντί Καμαρά, Εμβιλά, Μασούρας, Ρέαμπτσιουκ, Βατσλίκ, Γκάρι Ροντρίγκες και Παπασταθόπουλος που πήραν τις απαραίτητες ανάσες. 

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: 

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Τζολάκης, Παπασταθόπουλος, Λαλά, Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Ρέαμπτσιουκ, Σισέ, Μαντί Καμαρά, Μπουχαλάκης Εμβιλά, Κούντε, Ρόνι Λόπες, Ανδρούτσος, Βρουσάι, Μασούρας, Καρβάλιο, Φαντιγκά, Αγκιμπού Καμαρά, Βαλμπουενά, Ροντρίγκες, Ελ Αραμπί, Τικίνιο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0