Football Talk

Ολυμπιακός: Το… χρωστoύμενο πριν τη φιέστα

Ολυμπιακός: Το… χρωστoύμενο πριν τη φιέστα
Πριν τη σαββατιάτικη φιέστα στο ματς με τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό με τον Μαρτίνς και τους παίκτες του να θέλουν τη νίκη για έναν σωρό λόγους.

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Η αντίδραση των Πειραιωτών μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο ήταν υποδειγματική. Νίκη απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, «διπλό» στην Τούμπα και μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος, «διπλό» και στο Βικελίδης λίγες μέρες μετά με πολλούς νεαρούς παίκτες απέναντι σε μια ομάδα που καιγόταν για βαθμούς.

Πλέον απομένουν τρία παιχνίδια για να ολοκληρωθεί σεζόν και στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο θέλουν να συνεχίσουν με αυτόν τον τρόπο. Το Σάββατο μετά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο Φάληρο είναι προγραμματισμένη η φιέστα όπου θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος στην ιστορία της ομάδας και τρίτου συνεχόμενου.

Πριν από αυτό όμως, το Σάββατο, στο μενού υπάρχει ντέρμπι «αιωνίων» και μπορεί βαθμολογικά το ματς να μη λέει τίποτα για τον Ολυμπιακό, ωστόσο ποτέ απέναντι στον Παναθηναικό κανένα παιχνίδι δεν είναι αδιάφορο. Ειδικά με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί την  φετινή σεζόν. Τρεις φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο τους και οι Πειραιώτες δεν έχουν καν σκοράρει, ενώ κανείς δεν έχει ξεχάσει την ήττα στη Λεωφόρο, στον πρώτο γύρο των πλέι-οφ, η οποία ήταν μόλις η δεύτερη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του αισθάνονται πως χρωστάνε μια νίκη απέναντι στον «αιώνιο» και εμφανίζονται αποφασισμένοι να την πάρουν για να την χαρίσουν στον κόσμο. Εξάλλου, αυτό θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς για τον Ολυμπιακό μετά την μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος. 

Για όλους αυτούς τους λόγους ο Πορτογάλος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει μια ενδεκάδα που θα απαρτίζεται κυρίως από βασικούς, αλλά δεν αποκλείεται και να επιβραβεύσει 1-2 παίκτες από αυτούς που αγωνίστηκαν κόντρα στον Άρη

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0