Football Talk

ΑΕΚ: Ετοιμάζει πρόταση που δεν θα μπορεί να αρνηθεί ο Κριχόβιακ

ΑΕΚ: Ετοιμάζει πρόταση που δεν θα μπορεί να αρνηθεί ο Κριχόβιακ
Θέλει με κάθε τρόπο να διατηρήσει τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ στο ρόστερ της ΑΕΚ, με δημοσιεύματα να υποστηρίζουν πως ετοιμάζει μεγάλη πρόταση για να τον δελεάσει.

Όπως αναφέρουν πολωνικά δημοσιεύματα, η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση «που δεν θα μπορεί να αρνηθεί ο Κριχόβιακ». Η Ένωση έχει κάνει ξεκάθαρη την διάθεσή της να κρατήσει τον Πολωνό, χρησιμοποιώντας και… οικονομικά μέσα.

Ο 32χρονος δεν έχει αποφασίσει ακόμα το μέλλον του, ενώ αναμένεται η τελική του απόφαση. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα igol:

«Είναι η βάση της εθνικής ομάδας εδώ και χρόνια. Ωστόσο, αποτελεί βασικό στοιχείο της κυρίας στα… χαρτιά, καθώς η απόδοσή του έχει πέσει εδώ και καιρό. Ο Κριχόβιακ αφού έφυγε από τη Ρωσία βρίσκεται στην Ελλάδα, στην ΑΕΚ της Αθήνας, εκεί όπου η απόδοσή του παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα. Το μέλλον του παραμένει άγνωστο.

Από την πάντως ειπώθηκε ότι πηγαίνει στην ΑΕΚ μόνο για μισό χρόνο και αφού τελειώσει το πρωτάθλημα θέλει να αλλάξει σύλλογο. Οι Έλληνες όμως ετοιμάζουν μία πρόταση για επέκταση του συμβολαίου του, που ίσως είναι από αυτές που δεν μπορούν να τις αρνηθούν».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0