Football Talk

Ενεργοποιείται η «βόμβα» Χάαλαντ: Πέρασε ιατρικά και γίνεται παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι!

Ενεργοποιείται η «βόμβα» Χάαλαντ: Πέρασε ιατρικά και γίνεται παίκτης της Μάντσεστερ Σίτι!
Ο Έρλινγκ Χάαλαντ περάσε ιατρικά στη Μάντσεστερ Σίτι τη Δευτέρα (09/05) και εντός της εβδομάδας έρχονται οι επίσημες ανακοινώσεις!
«Βόμβα» στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο βάζει ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, καθώς ανέφερε πως ο Έρλινγκ Χάαλαντ, πέρασε τη Δευτέρα (09/05) ιατρικές εξετάσεις στο Βέλγιο, για λογαριασμό της Μάντσεστερ Σίτι!

Η μετακίνηση του Νορβηγού σταρ στην Αγγλία πρέπει να θεωρείται δεδομένη, καθώς όπως τονίζει, υπάρχει πλήρης συμφωνία κι εντός της εβδομάδας θα έρθουν και οι ανακοινώσεις για το deal μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα, αναφέρει πως ο παίκτης επιστρέφει στο Ντόρτμουντ αμέσως μετά την ολοκλήρωσή των εξετάσεων, θέλοντας να πει αντίο στους φίλους της Μπορούσια, ενώ οι «πολίτες» εντός ολίγων ωρών θα καταβάλουν περίπου 60 εκατ. ευρώ στους Βεστφαλούς για την απόκτησή του.

Παράλληλα, παρά τις όσες φήμες υπήρξαν, ο μισθός του Χάαλαντ δεν θα ξεπεράσει τις 440 χιλιάδες ευρώ την εβομάδα -περίπου- που λαμβάνει ο Κέβιν Ντε Μπρόινε και θα υπογράψει συμβόλαιο έως το 2027.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0