Football Talk

Μαρτίνς: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητήσει την ακεραιότητα και την αξιοπρέπεια των παικτών μου»

Μαρτίνς: «Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητήσει την ακεραιότητα και την αξιοπρέπεια των παικτών μου»
Ο Πέδρο Μαρτίνς παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της NOVA ενόψει του ντέρμπι της Τέταρτης (11/05, 21:00) με τον Παναθηναϊκό, ενώ αναφέρθηκε παράλληλα στο ματς με τον Άρη.
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δεν άφησε ασχολίαστες τις φήμες που υπήρξαν πριν από την αναμέτρηση των Πειραιωτών με τον Άρη.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA, ενόψει του ντέρμπι των «αιωνίων» με τον Παναθηναϊκό (11/05, 21:00) αναφέρθηκε σε αυτές.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ποια θα είναι η προσέγγιση ενόψει του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό; Θα χρησιμοποιήσετε και πάλι νεαρούς παίκτες, όπως με τον Άρη;

«Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό έρχεται πολύ σύντομα μετά το χθεσινό ματς. Είναι σίγουρο ότι κάποιοι παίκτες που αγωνίστηκαν χθες δεν θα έχουν ξεκουραστεί και δεν θα πάρουν μέρος. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι τίμησαν το ποδόσφαιρο σαν εικόνα, σαν άθλημα, σαν θέαμα. Προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να δώσουν καλό παιχνίδι παρόλο που θα μπορούσαν να επαναπαυτούν. Είχα ακούσει πολλές φήμες, ότι ο Ολυμπιακός σκοπεύει να διευκολύνει τον αντίπαλό του ή και ότι επίτηδες χρησιμοποίησα νέους παίκτες για να μην πιάσουμε την απόδοση που συνηθίζουμε. Είμαι ευτυχισμένος που αποδείξαμε ότι δεν ήταν έτσι. Ο Ολυμπιακός σέβεται τον εαυτό του, την εικόνα του, την ταυτότητα και την προσωπικότητά του. Πάντα παίζουμε για να έχουμε καλή απόδοση. Είμαι ευτυχισμένος που φέραμε τη νίκη και που τα νέα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Από εκεί και πέρα υπάρχει περίπτωση να χρησιμοποιηθούν παίκτες που έχουν ξεκουραστεί και έχουν επανέλθει, από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είναι σίγουρο ότι υπάρχουν αρκετοί παίκτες που έπαιξαν χθες, δεν έχουν ξεκουραστεί και δεν είναι έτοιμοι. Υπάρχουν κι άλλοι που από χθες νιώθουν ήδη πολύ καλά και είναι διαθέσιμοι για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Είμαι ευτυχισμένος γιατί έχω στη διάθεσή μου πολλές επιλογές. Έχω εναλλακτικές στο μυαλό μου».

Μιας και αναφερθήκατε σε αυτές τις φήμες, πώς «φτιάξατε» τους παίκτες σας ενόψει του αγώνα κόντρα στον Άρη;

«Δεν επιτρέπω σε κανέναν να αμφισβητήσει την ακεραιότητα και την αξιοπρέπεια των παικτών της ομάδας μου τόσο ως ποδοσφαιριστές όσο και ως προσωπικότητες. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση να συμβεί κάτι τέτοιο. Δεν υπήρχε ποτέ περίπτωση κάποιος από τους παίκτες μας ή κάποιος από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να πάει εκεί και να διευκολύνει οποιονδήποτε αντίπαλο. Σίγουρα θέλαμε αυτή την ευκαιρία για να δούμε παίκτες, να ξεκουράσουμε άλλους που νιώθουν κούραση. Όποιος κι αν επιλεγόταν να έρθει στον Άρη, δεν θα ερχόταν χωρίς την αξιοπρέπειά του και χωρίς να δώσει τον καλύτερό του εαυτό».

Ο Ολυμπιακός εφέτος δεν έχει νικήσει τον Παναθηναϊκό. Είναι αυτό ένα επιπλέον κίνητρο;

«Είναι αλήθεια ότι παρότι έχουμε 24 βαθμούς διαφορά από τον Παναθηναϊκό, ακόμα δεν έχουμε καταφέρει να τον νικήσουμε. Τα παιχνίδια εναντίον τους ήταν τα χειρότερά μας. Αυτή τη φορά θέλουμε πάρα πολύ να νικήσουμε και να αφιερώσουμε τη νίκη στον κόσμο μας».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0