Football Talk

Τζέραρντ κατά δημοσιογράφων: «Ό,τι και να λέτε, εγώ θέλω να κερδίσω για τη Βίλα και όχι για να σταματήσω τη Λίβερπουλ»

Τζέραρντ κατά δημοσιογράφων: «Ό,τι και να λέτε, εγώ θέλω να κερδίσω για τη Βίλα και όχι για να σταματήσω τη Λίβερπουλ»

Ξεκάθαρος ήταν ο Στίβεν Τζέραρντ για τους στόχους που έχει η Άστον Βίλα απέναντι στη Λίβερπουλ.

«Ο Τζέραρντ θέλει να σταματήσει τη Λίβερπουλ από την κούρσα του τίτλου». Αυτός είναι ο τίτλος που παίζει δυναμικά στις εφημερίδες τις τελευταίες ώρες στην Αγγλία.

Ο λόγος είναι η επερχόμενη αναμέτρηση ανάμεσα στην Άστον Βίλα και τη Λίβερπουλ. Οι «κόκκινοι» έμεινε στο -3 από τη Μάντσεστερ Σίτι μετά την ισοπαλία από την Τότεναμ και κόντρα στην Άστον Βίλα, ένα αρνητικό αποτέλεσμα, θα τους θέσει εκτός τίτλου.

Ο Στίβεν Τζέραρντ σχολίασε τον παραπάνω τίτλο και ήταν ξεκάθαρος απέναντι στους στόχους της ομάδας του για την αναμέτρηση.

Αναλυτικά είπε: «Η δουλειά μου είναι να κερδίζω παιχνίδια για την Άστον Βίλα. Σε ό,τι έχει να κάνει με τη Λίβερπουλ, η σεζόν έχει 38 παιχνίδια, συνεπώς αν θέλετε οι τίτλοι των εφημερίδων να γράφουν ''ο Στίβεν Τζέραρντ λέει πως θα σταματήσει τη Λίβερπουλ'', δεν πρόκειται να σας κάνω τη χάρη δυστυχώς.

Ο τίτλος γίνεται λίγο πιο δύσκολος πλέον για τη Λίβερπουλ. Μπήκαν στο ματς κόντρα στην Τότεναμ για να προσπαθήσουν να νικήσουν, αλλά ήμουν ήδη ζορισμένος από το δικό μας παιχνίδι κόντρα στη Μπέρνλι. Έτσι όπως έχουν καταλήξει οι αγωνιστικές μπορεί να επηρεάσουμε το αποτέλεσμα στην κούρσα του τίτλου, αυτή είναι η πραγματικότητα»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0