Football Talk

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ανοίγει το Ντόιτσε Παρκ στον τελικό με τη Ρέιντζερς για δημόσια θέαση του αγώνα! (video)

Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ανοίγει το Ντόιτσε Παρκ στον τελικό με τη Ρέιντζερς για δημόσια θέαση του αγώνα! (video)

Δεν τους χωράει η Σεβίλλη και ανοίγει το γήπεδο της η Άιντραχτ για τους οπαδούς που δεν θα βρεθούν στην Ισπανία, έτσι ώστε να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση όλοι μαζί!

Τα 12.500 εισιτήρια όπου έχουν στη διάθεση τους οι φίλοι της Άιντραχτ φαίνεται πως δεν αρκούν στους… τρελούς Γερμανούς. Η επιδρομή τους στη Βαρκελώνη ήταν πολύ όμορφη, με 30.000 οπαδούς να ακολουθούν τον αγαπημένο τους αετό στην Καταλονία.

Στην Αγγλία δεν υπήρχε η ίδια δυνατότητα, αφού οι διοίκηση της Γουέστ Χαμ δεν διέθεσε πολλά εισιτήρια στους φιλοξενούμενους. Όπως ήταν φυσικό αυτά τα… λίγα, για εκείνους, εισιτήρια «έβγαλαν φτερά» και περισσότεροι από 3.000 φίλοι της Άιντραχτ πανηγύρισαν την νίκη με 2-1.

Στον επαναληπτικό αγώνα στην Φρανκφούρτη έγινε το «έλα να δεις», με τους «αετούς» να παίρνουν το πολύτιμο εισιτήριο για τον τελικό του Europa League στη Σεβίλλη.


Παρά, λοιπόν, τα 12.500 εισιτήρια για τον τελικό, η Γερμανική ομάδα αποφάσισε να δώσει την δυνατότητα στους φίλους της ομάδας που δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν στην Ισπανία να στήσουν το δικό τους πάρτι στο «σπίτι» τους, Ντόιτσε Μπανκ Παρκ!

Εκεί θα στηθεί γιγαντοοθόνη 400 τετραγωνικών, όπου θα μεταδώσει απευθείας τον τελικό. Η είσοδος στο γήπεδο θα γίνει με την αγορά εισιτηρίου το οποίο ανέρχεται στην τιμή των 10€. Η προπώληση έχει ήδη ξεκινήσει και τα εισιτήρια είναι στη διάθεση των φιλάθλων.

Δημήτρης Φεραδούρος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0