Football Talk

Γκουαρδιόλα: «Όλοι στη χώρα υποστηρίζουν τη Λίβερπουλ, αλλά έχει ένα πρωτάθλημα σε 30 χρόνια» (video)

Γκουαρδιόλα: «Όλοι στη χώρα υποστηρίζουν τη Λίβερπουλ, αλλά έχει ένα πρωτάθλημα σε 30 χρόνια» (video)
Ο Πεπ Γκουαρδιόλα «έριξε» μία ατάκα... φωτιά στις δηλώσεις που παραχώρησε μετά τη νίκη της Μάντσεστερ Σίτι επί της Νιούκαστλ με 5-0 (08/05).
Μία δήλωση που θα συζητηθεί έκανε ο Πεπ Γκουαρδιόλα μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μάντσεστερ Σίτι επί της Νιούκαστλ.

Οι «πολίτες» διέλυσαν τις «καρακάξες» με 5-0 (08/05) και ξέφυγαν στο +3 από τη Λίβερπουλ στη μάχη της Premier League, αλλά ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχε το... τρίτο ημίχρονο και όσα ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός τους στη flash interview του Sky Sports.

Χαρακτηριστικά είπε μεταξύ άλλων:

«Όλοι σε αυτή τη χώρα υποστηρίζουν τη Λίβερπουλ. Τα media, όλοι. Η μοίρα πλέον είναι στα χέρια μας, αυτό είναι το σημαντικό.

Η Λίβερπουλ έχει τρομερή ιστορία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όχι στην PL βέβαια, διότι έχουν κατακτήσει έναν τίτλο σε 30 χρόνια.

Τα τελευταία 11/12 χρόνια, η Σίτι κερδίζει τίτλους και τουλάχιστον τους διεκδικεί. Ξέρω πως κάποιες φορές αυτό προκαλεί αμηχανία στους φιλάθλους, αλλά δεν με ενδιαφέρει. Αν ο κόσμος θέλει περισσότερες νίκες για τη Λίβερπουλ, τότε αυτό δεν με απασχολεί».


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0