Football Talk

Παρί Σεν Ζερμέν – Τρουά 2-2: Πολύτιμη ισοπαλία στην έδρα των πρωταθλητών Γαλλίας!

Παρί Σεν Ζερμέν – Τρουά 2-2: Πολύτιμη ισοπαλία στην έδρα των πρωταθλητών Γαλλίας!

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση του Παρκ ντε Πρενς μεταξύ της πρωταθλήτριας Παρί Σεν Ζερμέν και της Τρουά για την 36η αγωνιστική της Ligue1.

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να προηγήθηκε με δύο γκολ στον αγώνα, ωστόσο η Τρουά δεν παράτησε σε κανένα σημείο το παιχνίδι και κατάφερε να αποσπάσει τον βαθμό της ισοπαλίας, που μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή.

Η πρωταθλήτρια Παρί, έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της, πετυχαίνοντας ένα γρήγορο γκολ στο 6ο λεπτό. Ο Ντι Μαρία εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Μαρκίνιος, που έσπασε το τεχνητό οφσάιντ και με προβολή άνοιξε το σκορ. Στο 25’ ήρθε και το δεύτερο γκολ των Παριζιάνων με τον Νεϊμάρ να εκτελεί εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Εμπαμπέ.

Πέντε λεπτά αργότερα όμως, η Τρουά βρήκε και πάλι σφυγμό με τον Ουγκμπό να εκμεταλλεύεται το λάθος της άμυνας της Παρί μειώνοντας σε 2-1. Στο 37’ η Παρί πέτυχε γκολ με τον Νεϊμάρ, όμως αυτό ακυρώθηκε με τη χρήση του VAR με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στο ημίχρονο χωρίς να αλλάξει κάτι.

To δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την Τρουά αφού μόλις 40’ δευτερόλεπτα από την έναρξη του, κέρδισε πέναλτι. Ο Ταρντιέ, ήταν ψύχραιμος νικώντας τον Νάβας για τον 2-2. Στο 58’ ο Νεϊμάρ σκόραρε ξανά, αλλά και πάλι το γκολ δε μέτρησε μετά από υπόδειξη του VAR. Στην υπόλοιπη διάρκεια του αγώνα, η Τρουά άντεξε στην πίεση της Παρί και οι παίκτες της πανηγύρισαν έντονα τον βαθμό, που μπορεί να τους εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία.

Παρί Σεν Ζερμέν (Μ. Ποτσετίνο): Ναβας, Χακίμι, Μαρκίνιος, Κιμπεμπέ, Μέντες, Ντανίλο (78’ Γκέιγ), Βεράτι (78’ Βαϊνάλντουμ), Ντι Μαρία (89' Γκαρμπί), Μέσι, Νεϊμάρ, Εμπαπέ

Τρουά (Μ. Ιρλς): Μουλέν, Καμπορέ, Λαρουσί (77’ Σαλμιέρ), Κοντέ, Μπιανκόν, Πάλμερ-Μπράουν, Σαβαλερέν, Ριπάρ, Ταρντιέ, Κουάμε (89' Ντινγκόμ), Ουγκμπό (77’ Μπαλντέ)

Γιώργος Ζαχαρίου

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0