Football Talk

Άρης – Ολυμπιακός 0-1: «Διπλό» με ενδεκάδα… ξεκούρασης για τους Πειραιώτες!

Άρης – Ολυμπιακός 0-1: «Διπλό» με ενδεκάδα… ξεκούρασης για τους Πειραιώτες!
Ακόμη ένα τρίποντο για τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης, με σκορ 1-0, επικράτησε του Άρη με... μισή ενδεκάδα.

Με τον Ολυμπιακό να έχει εξασφαλίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος, οι κόκκινοι φιλοξενήθηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης από τον Άρη για την 7η αγωνιστική των play off της Super League. Εκεί ο Πέδρο Μαρτίνς χρησιμοποίησε, εναλλακτικές λύσεις στην ενδεκάδα του θέλοντας να δώσει ανάσες στους παίκτες του.

Το παιχνίδι διεξήχθη με την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων.

1ο ημίχρονο

Ο Άρης ξεκίνησε με μεγάλη διάθεση την αναμέτρηση και ανέβασε ρυθμούς από νωρίς, με την άμυνα του Ολυμπιακού να απομακρύνει τη μπάλα από την περιοχή στο 4ο λεπτό.

Στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κούντε επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Τικίνιο βρέθηκε ελεύθερος στην κορυφή της επίθεση και με ένα σουτ στην αντεπίθεση απείλησε τον Κουέστα, ο οποίος απομάκρυνε.

Στο 24ο λεπτό, ένα σουτ του Ιτούρμπε απείλησε τον Τζολάκη, αλλά ο νεαρός έλεγξε μπλοκάροντας την μπάλα.

Μετά από μια σέντρα του Ανδρούτσου, ο Καρβάλιο έκανε ένα όμορφο τακουνάκι αλλά ο Κουέστα μπλόκαρε ψύχραιμα.

Ακόμη μια φάση για τους γηπεδούχους, με τον Ντουκουρέ να πιάνει την κεφαλιά, αλλά τον Τζολάκη να μπλοκάρει εκ νέου στο 36’.

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, ο Μαντσίνι, έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του ημιχρόνου, μετά από πάσα του Ιτούρμπε.  

2ο ημίχρονο

Ο Ολυμπιακός στο 55ο λεπτό της αναμέτρησης με ένα φάουλ έξω από την περιοχή του Άρη και εκτελεστή τον Κούντε, βρήκε ένα γκολ με τον Τικίνιο, όπου μάζεψε το ριμπάουντ από την κεφαλιά του Αβραάμ Παπαδόπουλου και έκανε το 1-0.

Ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε δραματικά τα επόμενα λεπτά, όπως και ξεκίνησε το δεύτερο μισό.

Μια εξαιρετική συνεργασία των παικτών του Ολυμπιακού, έβγαλαν τον Κούντε στα δεξιά της εστίας του Άρη, αλλά ο Κουέστα έλεγξε εύκολα τη φάση.

Συνεργασία 1-2 από Τικίνιο και Καρβάλιο στο 75ο λεπτό, αλλά ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να βρει το τελικό σουτ στην εστία.

Μερικά σουτ από μεριάς Άρη, δεν ήταν αρκετά για να ισοφαρίσουν οι Θεσσαλονικείς όμως και ο Ολυμπιακός έφτασε σε μια ακόμη νίκη!

Η φάση του αγώνα

Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου με τον Τζολάκη να μπλοκάρει το σουτ του Μαντσίνι, θα μπορούσε να έχει αλλάξει ολόκληρη την έκβαση της αναμέτρησης.

Ο MVP

Δεν θα μπορούσε να είναι άλλος πέραν από τον… λυτρωτή του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης, ο Τικίνιο.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΡΗΣ (Μπούργος): Κουέστα, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Γκάνεα, Εμπακατά, Σούντγκρεν, Ματίγια, Ντουκουρέ, Ιτούρμπε, Ματέο Γκαρσία, Πάλμα, Μαντσίνι.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μαρτίνς): Τζολάκης, Ανδρούτσος, Α. Παπαδόπουλος, Μπαγκαλιάνης, Κίτσος, Κανέ, Κούντε, Φαντιγκά, Βρουσάι, Καρβάλιο, Τικίνιο.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0