Football Talk

Λειψία – Άουγκσμπουργκ 4-0: Αγκαλιά με την 4η θέση οι τετράστεροι «ταύροι»!

Λειψία – Άουγκσμπουργκ 4-0: Αγκαλιά με την 4η θέση οι τετράστεροι «ταύροι»!
Ξεπέρασε τον αποκλεισμό από την Ρέιντζερς και σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους την Άουγκσμπουργκ η Λειψία, που βρίσκεται μία ανάσα μακριά από την 4η θέση (4-0).

Σε ένα ματς με τη νίκη να έμοιαζε μονόδρομος για την Λειψία, η ομάδα του Τεντέσκο μοίρασε θέαμα και στη Red Bull Arena και θέλει μία νίκη ακόμα για την εξασφάλιση της 4ης  θέσης που οδηγεί στο UEFA Champions League.

Οι «ταύροι» έλυσαν τον γόρδιο δεσμό στο 40ο λεπτό μετά από ένα τρομερό πλασέ του Αντρέ Σίλβα έξω από την περιοχή του Ράφαλ Γκίκιεβιτς για το 1-0. Από εκεί και πέρα στο δεύτερο μέρος οι Νορντί Μουκιελέ και Κρίστοφερ Ενκουνκού συνεργάστηκαν δύο φορές στο 48’ και στο 57’ με τον πρώτο να «σερβίρει» και τον δεύτερο να εκτελεί για να φτάσει τον δείχτη του σκορ στο 3-0.

Μάλιστα, στο 64ο λεπτό οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και ο Έμιλ Φόρσμπεργκ με σχετική άνεση σημείωσε το τελικό 4-0 που θα μπορούσε να διευρυνθεί σε πολλές περιπτώσεις κυρίως στα τελευταία λεπτά.

Οι ενδεκάδες:

Λειψία (Ντομένικο Τεντέσκο): Γκουλάσκι (87’ Τσχάουνερ), Κλόστερμαν, Ορμπάν, Χάλστενμπεργκ, Μουκιέλε, Χένριξ, Λάιμερ (71’ Άνταμς), Καμπλ, Φόρσμπεργκ (71’ Σομποσλάι), Ενκουνκού (77’ Όλμο), Σίλβα (71’ Πούλσεν)

Άουγκσμπουργκ (Μάρκους Βάιντσιρλ): Γκίκιεβιτς, Χούβελου, Όξφορντ, Οντουκάι, Γκούντερ, Καλιγκιούρι (79’ Ζεκίρι), Ντουρς, Γκρουέζο (46’ Μάιερ), Πέντερσεν (79’ Γκάμνι), Γκρέγκοριτς (57’ Χαν), Νιντερλέχνερ (58’ Πέπι)

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0