Football Talk

Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 2-2: Σπουδαίος βαθμός σωτηρίας για την ομάδα του Μαυροπάνου!

Μπάγερν Μονάχου – Στουτγκάρδη 2-2: Σπουδαίος βαθμός σωτηρίας για την ομάδα του Μαυροπάνου!
Πολύ σημαντικός βαθμός για την ομάδα του Πελεγκρίνο Ματαράτσο στη Βαυαρία που σχεδόν εξασφάλισε τον σίγουρο υποβιβασμό και πολύ πιθανό να τερματίσει στην 16η θέση που οδηγεί στα playoff ανόδου/υποβιβασμού (2-2).

Η πρωταθλήτρια Μπάγερν Μονάχου δεν κατάφερε να νικήσει την Στουτγκάρδη σε έναν αγώνα που δεν είχε κανένα απολύτως ενδιαφέρον για την ίδια.

Με τη Στουτγκάρδη να ψάχνει μερικούς βαθμούς για να αποφύγει την 16η θέση για της βαθμολογίας και παράλληλα το γκρουπ του υποβιβασμού, ξεκίνησε πολύ δυναμικά στην αναμέτρηση με τον Τιάγκο Τόμας να ανοίγει το σκορ στην έδρα των Βαυαρών.

Η Μπάγερν πέρασε αμέσως στην… αντεπίθεση πιέζοντας τους φιλοξενούμενους κατά μήκους του γηπέδου. Με δύο γρήγορα κόρνερ, δεν κατάφερε να σκοράρει, ωστόσο ένα λάθος του Μαυροπάνου, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και έφερε την απόλυτη ισορροπία στο σκορ (1-1) στο 35ο λεπτό.

Εννέα λεπτά αργότερα, ένα όμορφο τελείωμα από τον Μίλερ, έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους και ανάγκασε τον τερματοφύλακα της Στουτγκάρδης να μαζέψει για δεύτερη φορά την μπάλα από τα δίχτυα του μέσα σε λίγα λεπτά.

Οι φιλοξενούμενοι, στην επανέναρξη του δεύτερου μισού ήταν δραστήριοι και πίεσαν με τη σειρά τους, χωρίς να μπορούν όμως να πετύχουν κάτι με τον Νόιερ να είναι κομβικός για τους γηπεδούχους. Από την μεριά της ομάδας του Μονάχου, στο 50ο λεπτό είχε μεγάλη ευκαιρία να δώσει περεταίρω εύρος στο σκορ, με το δοκάρι να μπαίνει εμπόδιο.

Παρόλα αυτά, οι φιλοξενούμενοι βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης στο 52’ χάρη στην κεφαλιά του Σάσα Καλάιτζιτς, ύστερα από πολύ ωραία σέντρα στου Μπόρνα Σόσα. Εξασφαλίζοντας μία διαφορά τριών βαθμών από την 17η Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Οι ενδεκάδες:

Μπάγερν Μονάχου (Γιούλιαν Νάγκελσμαν): Νόιερ, Παβάρ (72' Τολισό), Ουπαμεκανό, Νιανζού (63' Ζούλε), Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα (72' Ρόκα), Μίλερ (85' Τσούπο-Μοτίνγκ), Κομάν, Γκνάμπρι (86' Σάμπιτσερ), Λεβαντόφσκι

Στουτγκάρδη (Πελεγκρίνο Ματαράτσο): Μίλερ, Αντόν, Μαυροπάνος, Ίτο, Έντο, Σόσα, Καραζόρ, Φούχριχ (63' Κουλιμπαλί), Μαρμούς (46' Μανγκαλά), Τομάς (75' Φόρστερ), Καλάιτζιτς (79' Καλάιτζιτς)

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0