Football Talk

Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη 1-1: Ο Κουντέ «έσωσε» την παρτίδα, αλλά και οι δύο βγήκαν «Χ»αμένες!

Βιγιαρεάλ – Σεβίλλη 1-1: Ο Κουντέ «έσωσε» την παρτίδα, αλλά και οι δύο βγήκαν «Χ»αμένες!

Η Σεβίλλη γλίτωσε την ήττα από τη Βιγιαρεάλ στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων (08/05, 1-1), αλλά έμεινε στο -5 από την 2η στη La Liga, Μπαρτσελόνα. Παρόλα αυτά, το εισιτήριο για το Champions League, πλησίασε ακόμα περισσότερο!

Βιγιαρεάλ και Σεβίλλη «κόλλησαν» στο 1-1 (08/05) σε ένα ματς που τα τελευταία δέκα του λεπτά, έφεραν ό,τι έλειψε από τα προηγούμενα 86!

Το buzzer beater του Κουντέ έφερε το ματς στα ίσα στο 90+7’, απαντώντας στο γκολ του Λο Σέλσο δέκα λεπτά νωρίτερα. Κατά αυτόν τον τρόπο, αμφότερες βγήκαν χαμένες, μιας και η Σεβίλλη απέχει πέντε βαθμούς από τη 2η θέση της La Liga, ενώ η Βιγιαρεάλ άφησε την «πόρτα» της Ευρώπης ορθάνοιχτη για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, που ακολουθεί στο -1.

Παρόλα αυτά, οι Σεβιγιάνοι βρίσκονται στο +7 από την πέμπτη Μπέτις, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν για κάθε ομάδα και το εισιτήριο για το Champions League πλησιάζει ακόμα περισσότερο.


Η αναμέτρηση ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους, αφού μόλις στο 4ο λεπτό, ο Φόιθ απείλησε με κεφαλιά από κοντά, αλλά ούτε αυτός, ούτε ο Τσικουέζε επτά λεπτά αργότερα κατάφεραν να σκοράρουν. Στην πρώτη περίπτωση ο Μπόνο απομάκρυνε εντυπωσιακά, ενώ στη δεύτερη η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Έκτοτε, ο ξέφρενος ρυθμός έπεσε και χρειάστηκε να συμπληρωθούν 37 λεπτά παιχνιδιού, για να υπάρξει μία νέα μεγάλη ευκαιρία. Ο προωθημένος Πάου Τόρες έπιασε την κεφαλιά, έδωσε στην μπάλα κατεύθυνση προς την εστία, αλλά ο Μπόνο ήταν ξανά σε ετοιμότητα.

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, η Βιγιαρεάλ άνοιξε το σκορ μέσω ενός αυτογκόλ από τον Κουντέ, αλλά μετά από επανεξέταση της φάσης από τον VAR, ακυρώθηκε λόγω οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Από εκείνο το χρονικό σημείο κι έπειτα, οι δύο ομάδες δυσκολεύονταν πάρα πολύ να δημιουργήσουν επιθετικές προϋποθέσεις και όλα έδειχναν πως το ματς θα ολοκληρωθεί χωρίς να υπάρχει σκορ. Ωστόσο, ο Λο Σέλσο είχε άλλη άποψη.

Στο 86ο λεπτό, ο Αργεντίνος χαφ βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο, την κατάλληλη στιγμή, πήρε το ριμπάουντ και άνοιξε το σκορ!

Εν τέλει, όσα δεν έφεραν τα 86 λεπτά που προηγήθηκαν, το έφερε το τελευταίο δεκάλεπτο! Η Σεβίλλη βρήκε το γκολ της ισοφάρισης με τον Κουντέ στο 90+7’ και «έσωσε» έστω τον βαθμό, που ωστόσο δεν της φάνηκε αρκετός, για να μην απομακρυνθεί αισθητά από τη δεύτερη θέση και την Μπαρτσελόνα.

Βιγιαρεάλ (Ουνάι Έμερι): Ρούλι, Φόιθ (82' Τζάκσον), Αλμπιόλ, Τόρες, Εστουπινιάν (73' Τριγκέρος), Λο Σέλσο, Παρέχο, Καπού, Κοκλέν (72' Πεντράθα), Τσουκουέζε (82' Οριέ), Ντιά (72' Αλκάθερ)

Σεβίλλη (Γιουλιέν Λοπετέγκι): Μπόνο, Μοντιέλ (76' Νάβας), Κουντέ, Ντιέγκο Κάρλος, Ακούνια, Ράκιτιτς (59' Γκουντέλι), Ντιλέινι, Χορδάν (84' Τόρες), Κορόνα (76' Λαμέλα), Πάπου Γκόμες, Εν Νεσίρι (76' Ράφα Μιρ)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0