Football Talk

Βέροια – Λεβαδειακός 0-1: Τεράστιο «διπλό» και βήμα ανόδου για τους Βοιωτούς! (video)

Βέροια – Λεβαδειακός 0-1: Τεράστιο «διπλό» και βήμα ανόδου για τους Βοιωτούς! (video)

Μεγάλο βήμα ανόδου στην Super League έκανε ο Λεβαδειακός, ο οποίος πήρε το πρώτο από τα δύο ματς των μπαράζ ανόδου απέναντι στην Βέροια και πηγαίνει στην ρεβάνς, στο «σπίτι» του, με πλεονέκτημα, μετά το 1-0 του Πολέτο!

Ήταν δεδομένο πως Βέροια και Λεβαδειακός θα είχαν μία οριακή αναμέτρηση στο πρώτο από τα δύο ματς μπαράζ για την άνοδο στην Super League και οι προβλέψεις επιβεβαιώθηκαν, με την… μπίλια να κάθεται στους Βοιωτούς!

Ο Λεβαδειακός βρήκε πρώτος το πολυπόθητο γκολ, με την συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα και με το τέρμα του Πολέτο, που είχε σκοράρει και απέναντι στον Ολυμπιακό, πριν από μερικούς αγώνες, στο ματς του Κυπέλλου, πήρε το πλεονέκτημα για ην επιστροφή στη μεγάλη κατηγορία.

Μέχρι πάντως να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ανάπαυλα, δίχως την πολύ μεγάλη ευκαιρία, πλην αυτών του Πασά στα πρώτα λεπτά, που δεν κατάφερε να βρει δίχτυα από πλεονεκτική θέση.

Ωστόσο, ο Λεβαδειακός μπήκε καλύτερα στην επανάληψη και πήρε το προβάδισμα, μετά την κάθετη πάσα του Μυτίδη και το ωραίο τελείωμα του Βραζιλιάνου και από εκεί και πέρα, επέλεξε να αμυνθεί και να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις.


Διαχειρίστηκε εξαιρετικά το προβάδισμα, έχοντας τρεις στόπερ για το τελευταίο 20άλεπτο στην ενδεκάδα του, ενώ η καλύτερη στιγμή της Βέροιας για την ισοφάριση ήρθε στο 91’, όταν ο Συμελίδης βρέθηκε σε θέση σέντερ φορ, αλλά ο Βελλίδης απέκρουσε σωστά και διατήρησε το πολύτιμο 1-0, ενόψει της ρεβάνς στην Λειβαδιά!

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Βέροια (Παύλος Δερμιτζάκης): Βελλίδης, Μπουκουβάλας, Πεταυράκης (Παπαχρήστος 86'), Σκόνδρας, Μαραγκός, Οικονόμου, Μούργος (Ορφανίδης 66'), Γαβριηλίδης (Mπλέτσας 66'), Γιακουμάκης, Κάτσε, Πασάς (Καπνίδης 86')

Λεβαδειακός (Γιάννης Ταουσιάνης): Μάρκοβιτς, Μπαχανάκ, Χάμοντ (Συμελίδης 54'), Μεχία, Νίλι (Λιάγκας 82'), Πολέττο, Βήχος, Μυτίδης (Βρακάς 70'), Τζημόπουλος, Κωνσταντινίδης, Μουτίνιο (Δούμτσιος 70')

 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0