Football Talk

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Για τον τελικό Κυπέλλου Νέων της Αγγλίας, έχουν κοπεί 60.000 εισιτήρια!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Για τον τελικό Κυπέλλου Νέων της Αγγλίας, έχουν κοπεί 60.000 εισιτήρια!
Ρεκόρ προσέλευσης αναμένεται να γίνει στον τελικό κυπέλλου Νέων στην Αγγλία ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ καθώς έχουν φύγει 60.000 εισιτήρια!
Η τρέλα των Άγγλων με το ποδόσφαιρο είναι γνωστή. Για ακόμα μία φορά όμως κάνουν ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο να παραμιλά. Η είδηση ότι στον τελικό Κυπέλλου Νέων θα παρευρεθούν τουλάχιστον 60.000 θεατές προκαλεί πραγματικά αίσθηση και δείχνει την αφοσίωση των οπαδών στις ομάδες τους ακόμα και στα μικρότερα κλιμάκια.

Μπορεί να ανδρική ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να παραπέει ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και με την ομάδα Νέων του συλλόγου, η οποία θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Νότιγχαμ Φόρεστ στον τελικό της διοργάνωσης σε ένα πραγματικά κατάμεστο, από 60.000 κόσμο, Ολντ Τράφορντ την Τετάρτη (11/05, 21:30).


Φυσικά αυτός ο αριθμός θεατών θα αποτελέσει ρεκόρ στη διοργάνωση, με το προηγούμενο να έχει γίνει το 2007, όταν 38.187 άτομα παρακολούθησαν τον πρώτο ημιτελικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Άρσεναλ στο Έμιρεϊτς. Το μεγαλύτερο μερίδιο των εισιτηρίων έχει πάει όπως είναι λογικό σε φίλους των «κόκκινων διαβόλων» ωστόσο και η Νότιγχαμ αναμένεται να έχει αρκετούς φίλους της στο γήπεδο.

 Αξίζει να σημειωθεί ότι τα εισιτήρια πωλούνται για μόλις 1,17 ευρώ και τα έσοδα από τον αγώνα θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της Γιουνάιτεντ.


www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0