Football Talk

Γιούργκεν Κλοπ: «Είμαι ευχαριστημένος από τη νοοτροπία μας – Η τακτική της Τότεναμ λειτούργησε αλλά είναι πέμπτη»

Γιούργκεν Κλοπ: «Είμαι ευχαριστημένος από τη νοοτροπία μας – Η τακτική της Τότεναμ λειτούργησε αλλά είναι πέμπτη»

Ο Γιούργκεν Κλοπ εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την ομάδα του μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Τότεναμ εξηγώντας τους λόγους της ισοπαλίας μεταξύ άλλων. Επιπλέον εξέφρασε την ελπίδα του για απώλεια βαθμών της Μάντσεστερ Σίτι αν και δεν μπορεί να το προβλέψει.

Η Λίβερπουλ αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) το βράδυ του Σαββάτου (7/5) με τα «σπιρούνια» αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) το βράδυ του Σαββάτου (7/5) με τα «σπιρούνια», ένα αποτέλεσμα που ίσως αποβεί μοιραίο στην προσπάθεια που κάνουν οι Reds για την κατάκτηση της Premier League.

Μετά το τέλος του ματς ο Γιούργκεν Κλοπ αναφέρθηκε στο πλάνο της Τότεναμ που λειτούργησε αποτελεσματικά και εξέφρασε την ελπίδα του να απωλέσει και η Μάντσεστερ Σίτι βαθμούς στο Νιουκάστλ το απόγευμα της Κυριακής (8/5 18:00).

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά είμαι πραγματικά χαρούμενος με την απόδοση των παικτών μου κόντρα σε μια κορυφαία ομάδα που μπορεί να παίξει Champions League την επόμενη σεζόν. Η Τότεναμ έχει επιθετικούς παγκόσμιας κλάσης, που δεν σου κάνουν τη ζωή εύκολη. Η τακτική της λειτούργησε γι' αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι ακόμα πέμπτη. Το 0-1 ήταν δύσκολο, αλλά παραμείναμε ψύχραιμοι και καταφέραμε να ισοφαρίσουμε.

Η νοοτροπία μας ήταν τρομερή και το πρέσινγκ μας άλλου επιπέδου. Αντιμετωπίσαμε όμως έναν αντίπαλο που είχε προετοιμαστεί στις αντεπιθέσεις μια ολόκληρη εβδομάδα, το δεχόμαστε και είναι ισοπαλία. Θα συνεχίσουμε. Δεν κουραστήκαμε.

Δεν είμαι χαρούμενος, αλλά ούτε τόσο λυπημένος όσο είναι οι παίκτες μου αυτή τη στιγμή και είναι δουλειά μου να εξηγήσω γιατί συμβαίνει κάτι τέτοιο. Ο Χάρι Κέιν και ο Σον ήταν εντελώς ξεκούραστοι γι' αυτό ήταν τόσο δύσκολο. Και γι' αυτό το κουατράμπλ είναι τόσο απίθανο. Υπάρχει λόγος που κανείς δεν το έχει πετύχει σε αυτή τη χώρα.

Θα ήθελα πολύ να σας πω ότι η Σίτι θα χάσει βαθμούς, αλλά δεν μπορώ να το προβλέψω. Θα δούμε τι θα συμβεί», είπε μεταξύ άλλων ο Γερμανός τεχνικός.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0