Football Talk

Λάτσιο – Σαμπντόρια 2-0: Καθάρισαν εύκολα με σούπερ Αλμπέρτο οι «λατσιάλι»

Λάτσιο – Σαμπντόρια 2-0: Καθάρισαν εύκολα με σούπερ Αλμπέρτο οι «λατσιάλι»

Ακόμη ένα τρίποντο έβαλε στο τσουβάλι της η Λάτσιο, επικρατώντας με 2-0 της Σαμπντόρια.

Τη νίκη με 2-0 πήρε η Λάτσιο απέναντι στη Σαμπντόρια, για την 36η αγωνιστική της Serie A. Μεγάλος πρωταγωνιστής αυτής ο Λουίς Αλμπέρτο, ο οποίος δημιούργησε το πρώτο γκολ και σημείωσε το δεύτερο.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε στο πλαίσιο ενός πολύ ήπιου ρυθμού. Μοναδική αξιόλογη φάση, αλλά σημαντική, το τέρμα του Πάτρικ ο οποίος, έπειτα από την εκτέλεση του φάουλ από τον Αλμπέρτο, ξέφυγε από τον προσωπικό του αντίπαλο και με μια δυνατή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους. Ο δημιουργός του προηγούμενου τέρματος μετατράπηκε σε σκόρερ καθώς αφού υποδέχθηκε τη μπάλα μέσα στην περιοχή, δεν το πολυσκέφτηκε και εξαπέλυσε ένα δυνατό σουτ για το 2-0.

Από κει και πέρα μόνη καλή στιγμή για τη Σαμπντόρια, αλλά και εν γένει στο ματς, το δοκάρι του Κουαλιαρέλα στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Έτσι και με δύο αγωνιστικές να απομένουν για τη λήξη της σεζόν, η Λάτσιο έχει «κλειδώσει» κι επισήμως το εισιτήριο που την οδηγεί στο Europa League, ενώ η Σαμπντόρια ελπίζει σε μια νίκη -και ήττες των ουραγών- προκειμένου να σιγουρέψει την παραμονή της.

 

Λάτσιο (Μ. Σάρρι): Στρακόσια, Λατσάρι (78’ Χισάι), Πάτριτς, Ατσέρμπι, Μάρουσιτς, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Κατάλντι (65’ Λούκας Λέιβα), Αλμπέρτο (77’ Μπάσιτς), Άντερσον, Ζακάνι (83’ Ρομέρο), Ιμόμπιλε

Σαμπντόρια (Μ. Τζιαμπάολο): Αουδέρο, Μπερεζίνσκι, Κόλεϊ, Φερράρι, Αουγκέλιο, Βιέρα (86’ Τριμπόλι), Σαμπίρι (68’ Ντάμσγκαρντ), Θόρνσμπι (78’ Ασκίλντσεν), Ρινκόν, Καντρέβα, Καπούτο (68’ Κουαλιαρέλα)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0