Football Talk

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0: Την διέλυσε και την άφησε οριστικά εκτός Champions League! (video)

Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 4-0: Την διέλυσε και την άφησε οριστικά εκτός Champions League! (video)

Τέλος οι ελπίδες για συμμετοχή στο επόμενο Champions League. Τέλος τα όνειρα και οι υπολογισμοί για να σωθεί η σεζόν από το πουθενά. Αλλά ρεαλιστικά, αυτό δεν θα αρκούσε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Την ομάδα που διέλυσε με χαρακτηριστική ευκολία η Μπράιτον στο Άμεξ, στην 36η αγωνιστική της Premier League, με 4-0 και τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ!

Μία ομάδα που απαρτίζεται από 11 ποδοσφαιριστές και φορά τις εμφανίσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρέθηκε στο Άμεξ, διότι αυτοί δεν ήταν σίγουρα οι «κόκκινοι διάβολοι». Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ έμπαζε από παντού, έμοιαζε διαλυμένη και ηττήθηκε με 4-0 από την απίστευτη Μπράιτον, που έμοιαζε πολλά επίπεδα ανώτερη από την αντίπαλό της!

Επί της ουσίας, η ομάδα του Γκρέιαμ Πότερ δεν είχε αντίπαλο. Προηγήθηκε με τον Καϊσέδο στο 15ο  λεπτό, έπειτα από πολιορκία και από εκεί και πέρα, η κατηφόρα δεν είχε σταματημό.


Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε στο 1-0 και κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθήσει από τους γηπεδούχους. Μιλάμε για τρία γκολ σε 11 λεπτά, με τον Κουκουρέγια να «διπλασιάζει» αρχικά τα τέρματα της ομάδας του στο 49'!

Ο Ισπανός σκόραρε και πανηγύρισε με δάκρυα το γκολ της Μπράιτον, αλλά τα δάκρυα δεν θα έπρεπε να συντροφεύουν την δική του ομάδα. Στο 58’ ο Γκρος πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από έναν χρόνο στην Premier League και 120 δευτερόλεπτα αργότερα, με την συμπλήρωση μισής ώρας, το πάρτι… συνεχίστηκε!


Η Μπράιτον κυκλοφόρησε την μπάλα χωρίς αντίπαλο, ο Γουέλμπεκ την έσκαψε, αυτή πέρασε τον Ντε Χέα και ο Τροσάρντ πρόσθεσε το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.


Από εκεί και μετά, οι γηπεδούχοι χαλάρωσαν και οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν αρκετές ευκαιρίες, όντες και τυχεροί που οι αλλεπάλληλες καραμπόλες στο 65’, δεν έκαναν την μπάλα να μπει στα δίχτυα, αλλά να καταλήξει στο δοκάρι.

Από εκεί και πέρα, το ματς έσβησε. Οι προσπάθειες του Μπρούνο Φερνάντες κατέληξαν στον Σάντσεθ, το γκολ του Καβάνι ακυρώθηκε και με το τελικό 4-0, η Γιουνάιτεντ δέχεται για 12η φορά στην Premier League, 4+ γκολ!

Μπράιτον (Γ. Πότερ): Σάντσεθ, Φέλτμαν, Ντανκ, Κουκουρέγια, Μαρτς (77’ Λάμτεϊ), Μπισουμά (84’ Μοπέ), Καϊσέδο, Τροσάρ, Γκρος, Γουέλμπεκ, Μακ Άλιστερ (66’ Γουέμπστερ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Ρ. Ράγκνικ): Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελεφ, Βαράν, Τέλες, Μακτόμινεϊ, Μάτιτς (46’ Φρεντ), Ελάνγκα (46’ Καβάνι), Μάτα (72’ Μαγκουάιρ), Φερνάντες, Ρονάλντο

Δημήτρης Μανάκος

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0