Football Talk

Παναιτωλικός - Βόλος 0-0: «Φουλ» των ευκαιριών, αλλά μηδέν εις το πηλίκο! (video)

Παναιτωλικός - Βόλος 0-0: «Φουλ» των ευκαιριών, αλλά μηδέν εις το πηλίκο! (video)
Παναιτωλικός και Βόλος έμειναν στο 0-0 (07/05) σε ένα ματς γεμάτο από ευκαιρίες, αλλά... άδειο από γκολ!
Σε ένα ματς δίχως βαθμολογικό ενδιαφέρον, είτε για τον Παναιτωλικό, είτε για τον Βόλο, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play-outs της Super League, οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0 (07/05) παρότι έδειξαν μεγάλη διάθεση και σε γενικές γραμμές, αμφότερες παρουσίασαν καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων, που με τις επεμβάσεις τους διατήρησαν την αναμέτρηση χωρίς σκορ.
 

1ο ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με ορμή στην αναμέτρηση και μόλις στο 12ο λεπτό, είχαν την πρώτη τους μεγάλη ευκαιρία. Ο Περέιρα βρήκε τον Νίκο Βέργο με υπέροχη σέντρα, αυτός έκανε την κεφαλιά-ψαράκι, αλλά ο Κλέιμαν ήταν σε ετοιμότητα.

 
Στο 28ο λεπτό, ο Παναιτωλικός «άγγιξε» ξανά το γκολ, αλλά ο Κλέιμαν -με τη βοήθεια του Τσοκάνη- αποσόβησε ξανά τον κίνδυνο! Πιο συγκεκριμένα, ο Μπελεβώνης βρήκε με ωραία, κάθετη μπαλιά τον Βέργο κι αυτός προσπάθησε να «κρεμάσει» τον γκολκίπερ του Βόλου. Ο Κλέιμαν άγγιξε την μπάλα, χωρίς να αλλάξει την πορεία που είχε προς τα δίχτυα. Ευτυχώς για αυτόν, ο Τσοκάνης ως «από μηχανής Θεός» έδιωξε με το κεφάλι, προτού περάσει τη γραμμή.

 
Η απάντηση του Βόλου ήρθε στο 33ο λεπτό, όταν ο Άλχο πάτησε περιοχή, πήρε την κεφαλιά, αλλά είδε τον Ανέστη να μπλοκάρει την μπάλα. Εξίσου καλή αντίδραση είχε -ξανά- ο Κλέιμαν στο 42', όταν απέκρουσε το κοντινό σουτ του Βέργου και επιβεβαίωσε πως οι δύο ομάδες θα μπουν στα αποδυτήρια χωρίς να υπάρχει σκορ.
 

2ο ημίχρονο

Με την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο Βόλος είχε τη σημαντικότερη ευκαιρία του στο ματς. Ο Μπαριέντος βρήκε τον χώρο εκτός περιοχής στο 51ο λεπτό, επιχείρησε το σουτ και ανάγκασε τον Ανέστη να απομακρύνει σε κόρνερ με υπερένταση.
 
Ο Παναιτωλικός απείλησε ξανά μετά από αρκετή ώρα στο 58ο λεπτό, όταν ο Βέργος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν κατάφερε να σπρώξει την μπάλα προς τα δίχτυα.
 
Περίπου ένα τέταρτο αργότερα, οι Αγρινιώτες είχαν νέα μεγάλη ευκαιρία, όταν Νταγκό και Καρέλης συνδυάστηκαν άψογα, αλλά το σουτ του πρώτου σταμάτησε ο εξαιρετικός για μία ακόμα φορά, Κλέιμαν.
 
Στο 78' ήρθε η απάντηση του Βόλου, όταν ο Ροσέρο έκανε μία εξαιρετική ενέργεια, βρήκε τον Φαν Βέερτ, αλλά ο Ανέστης είπε «όχι» στην προσπάθειά του.
 
Η τελευταία απόπειρα για να αλλάξει κάτι στην αναμέτρηση έγινε από τον Καρέλη στο 87', αλλά όπως καθ' όλη τη διάρκεια του ματς, έτσι και τότε, ο Κλέιμαν είχε απάντηση στην «βολίδα» του Έλληνα επιθετικού. 

Το 0-0 (07/05) παρέμεινε μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα, αφήνοντας χωρίς γκολ, ένα παιχνίδι που ήταν γεμάτο από φάσεις. Τα εύσημα στους γκολκίπερ.


Ο MVP

Το αξίζουν και οι δύο τερματοφύλακες. Ανέστης και Κλέιμαν είναι οι βασικοί λόγοι που το ματς έληξε χωρίς σκορ. Ωστόσο, υπερτερεί έστω και για... χιλιοστά ο γκολκίπερ του Βόλου.
 

Η φάση του αγώνα

Η απομάκρυνση του Τσοκάνη στο 28ο λεπτό. Αν ο Βέργος είχε βρει δίχτυα σε εκείνο το χρονικό σημείο, πιθανότατα θα είχαμε δει ένα άλλο ματς.
 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης, Αποστολάκης (80' Λούι), Λάρσον, Αντούνες, Περέιρα, Φλόρες, Μάρτενσον (86' Μπαρμπόσα), Ντουάρτε, Μόρσεϊ (61' Νταγκό), Μπελεβώνης (61' Καρέλης), Βέργος
 
Βόλος (Κώστας Μπράτσος): Κλέιμαν, Σιελής, Τριανταφύλλου (63' Ριένστρα), Άλχο, Γκιουλέν, Τσοκάνης, Μεταξάς (83' Λογαράς), Μπαριέντος, Φερνάντες, Ροσέρο, Φαν Βέερτ
 

Φάνης Τσοκανάς

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0