Football Talk

Μαγιόρκα – Γρανάδα 2-6: Καταιγιστική εμφάνιση και νίκη παραμονής για τους φιλοξενούμενους (video)

Μαγιόρκα – Γρανάδα 2-6: Καταιγιστική εμφάνιση και νίκη παραμονής για τους φιλοξενούμενους (video)

Μαγιόρκα και Γρανάδα μας προσέφεραν έναν αγώνα σπάνιας ομορφιάς, με μεγάλες ευκαιρίες και σπουδαίο θέαμα, με τους φιλοξενούμενους να κερδίζουν τελικά με 6-2!

Τεράστια νίκη για την Γρανάδα επί της Μαγιόρκα με 6-2, που της έδωσε βαθμολογική «ανάσα» και την απομάκρυνε από την ζώνη του υποβιβασμού. Σε έναν αγώνα «ροντέο» οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν μόλις στο 6’ χάρη στο γκολ του Λούις Σουάρεζ με ωραίο σουτ.

Οι γηπεδούχοι δεν άργησαν να απαντήσουν, με τον Σεβίγια να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 28’. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια σε ισορροπία και τίποτα δεν προμήνυε το καταιγιστικό δεύτερο 45λεπτο.

Μόλις στο 47’ ο Εσκουδέρο έβαλε ξανά μπροστά την ομάδα του Καράνκα, δείχνοντας τον δρόμο προς την μεγάλη νίκη. Στο 55’ ο Πουέρτας έδωσε και αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του, κάνοντας το 3-1 μετά από ασίστ του Μολίνα.

Η ομάδα του Αγκουίρε μείωσε προσωρινά, με τον Ραΐγιο να «εκτελεί» τον Μαξιμιάνο στο 58’. Αυτό το γκολ όμως δεν ήταν αρκετό για να «πυροδοτήσει» την ανατροπή.

Ο Μολίνα θα έδινε ξανά «μαξιλαράκι ασφαλείας» στην ομάδα του κάνοντας το 4-2 στο 69’, με τον Ουζούνι να κάνει το 5-2 εννιά λεπτά αργότερα. Οι σαστισμένοι γηπεδούχοι δεν είχαν τρόπο να αντιδράσουν στην… κατηφόρα του γηπέδου, ενώ η ομάδα του Καράνκα δεν είχε διάθεση να σταματήσει. Στο 90' ο Μολίνα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ έδωσε διαστάσεις θριάμβου, κάνοντας το τελικό 6-2!

Ένας αγώνας που θα απόλαυσαν οι ουδέτεροι έδωσε σημαντικούς βαθμούς στην Γρανάδα, η οποία βρίσκεται πλέον δύο βαθμούς μακριά από την επικίνδυνη ζώνη. Από την άλλη πλευρά η Μαγιόρκα έχασε την ευκαιρία για… εξάποντο, μένοντας στην 17η θέση σε ισοβαθμία με την 18η Κάντιθ.

Οι ενδεκάδες του αγώνα:

Μαγιόρκα (Χαβιέ Αγκουίρε):

Ρίκο, Μαφέο, Βαλιέντ, Ραΐγιο, Κόστα (85' Ολιβάν), Κούμπο (85' Λαμπρές), Μπάμπα, Σεβίγια (68' Ροντρίγκεζ), Ροντρίγκεζ (68' Σάντσες), Πρατς (53' Λι), Μουρίκι
Γρανάδα (Αϊτόρ Καράνκα):
 Μαξιμιάνο, Εσκουδέρο (77' Άριας), Ντουάρτε, Ντίαζ, Κίνι, Πέτροβιτς, Μίγια, Ματσίς (62' Ουζούνι), Κογιάδο (62' Γκοναλόνς), Πουέρτας (77' Σάντσες), Σουάρεζ (52' Μολίνα)

Κώστας Ξενακούδης
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0