Football Talk

Ιμπραΐμοβιτς: Έγινε «στόχος» ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων

Ιμπραΐμοβιτς: Έγινε «στόχος» ακτιβιστών για τα δικαιώματα των ζώων

«Επίθεση» δέχτηκε ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς από ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων, οι οποίοι κρέμασαν πανό με στόχο τον Σουηδό λόγω της αγάπης του για το κυνήγι.

Γνωστή είναι η λατρεία του Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για το κυνήγι. Ο Σουηδός εξασκεί συχνά την συγκεκριμένη δραστηριότητα, ενώ έχει σκοτώσει και αρκετά σπάνια ζώα.

Η συνήθειά του αυτή βέβαια έχει και αρκετούς επικριτές. Συγκεκριμένα, ομάδα ακτιβιστών με το όνομα «Centopercentoanimalisti», η οποία μάχεται για τα δικαιώματα των ζώων, τον έβαλε στο στόχαστρό της, κρεμώντας πανό έξω από το Μπεντεγκόντι, όπου θα αγωνιστεί η Μίλαν την Κυριακή (8/5).

Σε αυτό αναγράφεται: «Ιμπραχίμοβιτς κυνηγέ, το χορτάρι δεν ακυρώνει τον πόνο». Υπήρχαν μάλιστα και αρκετές αφίσες που έγραφαν: «Βιαστής, δολοφόνος, κυνηγός», ενώ σε ανακοίνωσή τους οι ακτιβιστές ανέφεραν:

«Ο Ζλάταν εξέδωσε άδειες για να σκοτώνει τα πιο σπάνια ζώα, συμπεριλαμβανομένου ενός λιονταριού, αγόρασε ένα νησί στη Βαλτική για να το μετατρέψει στο αποκλειστικό του καταφύγιο.

Εν ολίγοις, η δολοφονία είναι η μεγαλύτερη διασκέδασή του, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, που είναι και αυτή κυνηγός. Πολλοί λάτρεις του ποδοσφαίρου δεν το γνωρίζουν ή το έχουν ξεχάσει, οπότε φροντίσαμε να σας το θυμίζουμε

Δεν υπάρχει τίποτα να πούμε εναντίον της Μίλαν, αλλά τέτοια άτομα αξίζουν μόνο την αντιπάθεια από μέρους μας».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0