Football Talk

Ράνγκνικ κατά της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ζήτησα Ντίας, Βλάχοβιτς και Αλβάρες και μου είπαν… όχι»

Ράνγκνικ κατά της διοίκησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Ζήτησα Ντίας, Βλάχοβιτς και Αλβάρες και μου είπαν… όχι»

Μία απίστευτη αποκάλυψη έκανε ο Ραλφ Ράνγκνικ, ο οποίος εξέθεσε την διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάει από το κακό στο χειρότερο και ο Ραλφ Ράνγκνικ αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν το ερχόμενο καλοκαίρι για να αναλάβει την Εθνική Αυστρίας, την ίδια στιγμή που «κόκκινοι διάβολοι» έχουν ανακοινώσει τον Τεν Χαγκ.

Ο Γερμανός κόουτς προέβη σε τρομερές δηλώσεις καθώς εξέθεσε την διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τις μεταγραφικές κινήσεις του χειμώνα.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ζήτησε παίκτες και έδωσε μία λίστα, όπου υπήρχαν οι Λούις Ντίας, Ντούσαν Βλάχοβιτς και Αλβάρεζ, με την ομάδα να του απαντάει… αρνητικά.

Αναλυτικά είπε: «Ζήτησα παίκτη με οποιαδήποτε μορφή, είτε με δανεισμό, είτε με αγορά και εξέλαβα αρνητικά απάντηση. Μου είπαν ότι δεν υπήρχε παίκτης να μας προσφέρει ουσιαστικά κάτι στην ομάδα.

Όμως, ανάμεσα στις πιθανές επιλογές, υπήρχε ο Ντίας που τώρα είναι στη Λίβερπουλ, ο Βλάχοβιτς που τότε ήταν στην Φιορεντίνα, ο Αλβάρες που τώρα έχει συμφωνήσει με την Σίτι...»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0