Football Talk

Ξανά στο προσκήνιο για Ζάχαβι ο Ολυμπιακός – Μπενφίκα και Μποταφόγκο τον διεκδικούν

Ξανά στο προσκήνιο για Ζάχαβι ο Ολυμπιακός – Μπενφίκα και Μποταφόγκο τον διεκδικούν

Το όνομα του Έραν Ζάχαβι επανέρχεται στα μεταγραφικά δρώμενα του Ολυμπιακού, ωστόσο ήδη δύο ομάδες έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους για την διεκδίκησή του.

Πριν λίγες μέρες, ο Έραν Ζάχαβι παραδέχθηκε πως δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Αϊντχόφεν, καθώς οι δύο ληστείες στο σπίτι του, δεν τον αφήνουν να χαρεί την παραμονή του στην Ολλανδία.

Το συμβόλαιό του εκπνέει σε λίγες εβδομάδες (τέλη Ιουνίου) και ο Ισραηλινός μέσος θα βρει την επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη.

Τον περασμένο Γενάρη, το όνομά του έπαιξε δυναμικά στο ρεπορτάζ του Ολυμπιακού και ο ελληνικός σύλλογος έκανε μεγάλες προσπάθειες για να τον αποκτήσει αλλά χωρίς επιτυχία.

Λίγους μήνες μετά, το όνομα των «ερυθρολεύκων» παίζει ξανά στα ολλανδικά ΜΜΕ, ως πιθανός προορισμός του διεθνή άσου. Βέβαια, ο Ολυμπιακός δεν είναι… μόνος του.

Τόσο το «lancel», όσο και το «cmjornal», βάζουν στο παιχνίδι τις Μποταφόγκο και Μπενφίκα για την υπόθεση του Ζάχαβι. Συγκεκριμένα, η βραζιλιάνικη ομάδα θέλει πολύ τον Ισραηλινό όμως το οικονομικό είναι κάτι που χωρίζει αρκετά τις δύο πλευρές για κάτι παραπάνω.

Την ίδια στιγμή, η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του Ρότζερ Σμιντ στη Μπενφίκα, φέρνει τον διεθνή επιθετικό δυναμικά στο προσκήνιο. Συγκεκριμένα, ο Γερμανός κόουτς θέλει να πάρει μαζί του τον Ζάχαβι και ειδικά, από την στιγμή που ο Ντάργουιν Νούνιες αναμένεται να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

«Προτάθηκε ο Ζάχαβι, έγινε το τσεκ των δύο πλευρών και το καλοκαίρι θεωρώ πως θα ενταχθεί στον Ολυμπιακό. Θα ήθελε από τώρα να έρθει αλλά δεν ήθελε να χαλάσει και τις σχέσεις του με την Αϊντχόφεν. Ο ίδιος, είναι θετικός να έρθει στον Ολυμπιακό», είχε αναφέρει ο ατζέντης Ναθαναήλ Λεμονάκης αποκλειστικά στο BN Sports τον περασμένο Γενάρη.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0