Football Talk

Τζένοα – Γιουβέντους 2-1: Εξιλεώθηκε ο Κρισίτο, τρομερό ματς στη Γένοβα! (video)

Τζένοα – Γιουβέντους 2-1: Εξιλεώθηκε ο Κρισίτο, τρομερό ματς στη Γένοβα! (video)

Η «γηραιά κυρία» έχασε την νίκη μέσα από τα χέρια της και η Τζένοα πήρε έναν σπουδαίο τρίποντο στο τέλος με τον μοιραίο Κρισίτο της περασμένης εβδομάδας να γίνεται... ωραίος (2-1). 

Οι Γενοβέζοι αντιμετώπισαν την «Βένκια Σινιόρα» στο Λουίτζι Φεράρις για την 36η αγωνιστική της Serie A, μετά από 90' σκληρής μάχης οι γηπεδούχοι πήραν το χρήσιμο τρίποντο. 

Στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έκαναν από νωρίς την παρουσία τους εφικτή με πολύ πίεση, καθώς βρισκόταν 4 βαθμούς πίσω από την 17η Σαλερνιτάνα και «καιγόταν» για νίκη. Όμως, το καλό πρώτο μέρος δεν συνδυάστηκε ποτέ με γκολ. 

Αντιθέτως, στις αρχές του δευτέρου ο Πάουλο Ντιμπαλά αιφνιδίασε την άμυνα του Μπλέσιν με ένα τρομερό ξαφνικό σουτ εκτός περιοχής για να γράψει το 1-0. Παρόλα αυτά, οι γηπεδούχοι έδειξαν μέταλλο και βρήκαν τον δρόμο προς την ισοφάριση στο 87ο λεπτό με τον Άλμπερτ Γκούντμουντσον


Η Γιουβέντους έχασε τεράστια ευκαιρία στο 90+3' με τον Μοράτα να βγαίνει τετ-α-τετ με τον Σιρίγκου, να σπάει την μπάλα στον Κιν, ο οποίος σε κενό τέρμα πλάσαρε άουτ! Έτσι, την τελευταία λέξη την είπε ο Κρισίτο. O αρχηγός των Γενοβέζων ανέλαβε την εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 90+4' και εξιλεώθηκε για εκείνο που έχασε την προηγούμενη αγωνιστική, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1, εν μέσω πανζουρλισμού και αποθέωσης! 

 

Τζένοα (Αλεξάντερ Μπλέσιν): Σιρίγκου, Χέφτι, Μπάνι, Όστιγκαρντ, Κρισίτο, Μπαντέλι, Γκαλδάμες (46’ Φρέντρουπ), Μελεγκόνι (59’ Εκουμπάν), Αμίρι, Πορτανόβα (58’ Γιεμπόα), Ντέστρο (69’ Γκούντμουντσον)

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι):Σέζνι, Κουαδράδο (60’ Σάντρο), Μπονούτσι, Ρουγκάνι, Ντε Σίλιο, Ραμπιό, Αρτούρ (60’ Ζακάρια), Μιρέτι (74’ Μπερναρντέσκι), Ντιμπαλά (80’ Ακέ), Κιν, Βλάχοβιτς (74’ Μοράτα)

Φοίβος Πεφάνης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0