Football Talk

Μαρτίνς: «Είναι μία ευκαιρία για χρόνο ξεκούρασης»

Μαρτίνς: «Είναι μία ευκαιρία για χρόνο ξεκούρασης»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς έκανε αναφορά για πιθανό ροτέισον στο Κλεάνθης Βικελίδης και για ξεκούραση στους βασικούς ποδοσφαιριστές.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει και μαθηματικά το 47ο πρωτάθλημα στην ιστορία του την προηγούμενη Τετάρτη στην Τούμπα, νικώντας τον ΠΑΟΚ με 2-1. Οι «ερυθρόλευκοι» θα βρεθούν ξανά στην Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσουν τον Άρη και ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι θα δοθούν ευκαιρίες και σε άλλους ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μαρτίνς:

Για το πλάνο στα τελευταία ματς: «Είναι μία ευκαιρία να δώσουμε χρόνο ξεκούρασης σε παίκτες που το χρειάζονται. Επίσης είναι ευκαιρία να κάνουμε τις αναλύσεις μας για τους παίκτες της επόμενης χρονιάς, ώστε να βγάλουμε τα συμπεράσματα, ώστε ποιοι θα είναι μαζί μας στη συνέχεια.

Μιλάμε για τις περιπτώσεις του Φαντιγκά, του Σουρλή που θα είναι ευκαιρία για αυτούς να δοκιμαστούν. Είναι καλή ευκαιρία για να δοκιμάσουμε παίκτες και να κάνουμε αναλύσεις. Ο Μπαγκαλιάνης και ο Κινκουέ είναι από αυτούς».

Για το αν έχει τέτοια πρόσωπα στο μυαλό του μέσα στη σεζόν και όχι μόνο στο φινάλε: «Ακριβώς αυτό είναι που θέλουμε να δούμε. Να βγάλουμε σωστές εκτιμήσεις για το αν μπορούν να αποτελέσουν μέλη της επόμενης χρονιάς. Πρέπει να τους δούμε σε αγωνιστική δράση, να τους δώσουμε παιχνίδια και να κάνουν την απαιτούμενη προετοιμασία. Σκοπεύουμε να είναι μαζί μας στην προετοιμασία, να εκτιμηθούν καλύτερα και να βγάλουμε σωστά συμπεράσματα».

Για το γεγονός ότι οι αντίπαλοι έχουν ενεργό κίνητρο: «Έχουμε να υπερασπιστούμε την εικόνα μας, ότι είμαστε σοβαροί. Θέλουμε μέχρι το τέλος της χρονιάς να είμαι προσεκτικοί και να έχουμε καλή ποιότητα στα παιχνίδια μας».

Για τον Άρη: «Δυνατός, όπως είναι πάντα. Μαζί με τον Παναθηναϊκό είναι ομάδες που έχουν βελτιωθεί φέτος. Περιμένουμε μία ομάδα δυνατή».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0