Football Talk

UEFA Conference League: Η Ρώμη «καίγεται», η Μασσαλία «θλίβεται» (video)

UEFA Conference League: Η Ρώμη «καίγεται», η Μασσαλία «θλίβεται» (video)
Άκρως αντίθετα συναισθήματα προξένησε το σφύριγμα της λήξης των διαιτητών στις γηπεδούχους των δυο αναμετρήσεων της ημιτελικής φάσης του UEFA Conference League. Στο πόδι η Ρώμη, στην απογοήτευση η Μασσαλία.

Απίστευτο κοντράστ συναισθημάτων και έκρηξη αυτών στα δυο γήπεδα της δεύτερης πράξης των ημιτελικών του UEFA Conference League. Με τη συμπλήρωση των πέντε λεπτών καθυστερήσεων (συμπτωματικά και στις δυο αναμετρήσεις ο έξτρα χρόνος ήταν ο ίδιος) το χορτάρι πλημμύρισε με χαρμολύπη.

Από τη μια η Ρόμα πήρε το ένα εισιτήριο για τα Τίρανα με το μεστό 1-0 και σκόρπισε φρενίτιδα ενθουσιασμού στους διψασμένους φιλάθλους της, οι οποίοι περίμεναν αυτή τη στιγμή από πέρυσι (έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του Europa League), αφήνοντας τη Λέστερ του Μπρένταν Ρότζερς εκτός. Βραδιά που θύμισε τους στίχους του Φίλιππου Πλιάτσικα και τη Ρώμη που καιγόταν.

Από την άλλη, μερικές εκατονταδες χιλιόμετρα πιο πέρα, η Φέγενορντ πάγωσε το Βελοντρόμ και πήρε μια ισοπαλία (0-0) σαν νίκη. Οι Ολλανδοί πήραν το δεύτερο εισιτήριο και θα αποβιβαστούν στην τελευταία στάση του ευρωπαϊκού εξπρές, είκοσι χρόνια μετά τον εντός έδρας θρίαμβο (3-2 επί της Ντόρτμουντ). Η εξέλιξη αυτή άφησε τους γηπεδούχους Μασσαλούς απογοητευμένους, να ξεσπούν σε δάκρυα μετά από ένα αποτέλεσμα που άδειασαν ψυχολογικά.


Μάνος Φυρογένης

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0