Football Talk

Βαλμπουενά: «Θέλω πολύ να μείνω στον Ολυμπιακό – Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο»

Βαλμπουενά: «Θέλω πολύ να μείνω στον Ολυμπιακό – Θα μιλήσουμε με τον πρόεδρο»

Για το μέλλον του στον Ολυμπιακό αναφέρθηκε ο Ματιέ Βαλμπουενά, τονίζοντας πως θέλει να παραμείνει.

Ο Ολυμπιακός πανηγύρισε το πρωτάθλημα για 47η φορά στην ιστορία του και ο Ματιέ Βαλμπουενά το χάρηκε αρκετά.

Αυτό άλλωστε φάνηκε από τις σαμπάνιες και τον τρόπο που το χάρηκε στο τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο ίδιος, αναφέρθηκε για την κατάκτηση αλλά και για το μέλλον, τονίζοντας πως θέλει να μείνει αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό ακόμα.

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος και περήφανος για το 47ο πρωτάθλημα. Θυμόμαστε τι έγινε στο Κύπελλο και θέλαμε να πάρουμε τη νίκη και τον τίτλο εδώ, εφόσον είχαμε την ευκαιρία. Αφιερώνω το πρωτάθλημα στον πρόεδρό μας».

Για το μέλλον του: «Δεν ξέρω τι θα γίνει. Έχω καλή σχέση με τον πρόεδρο και την ομάδα, αλλά δε ξέρω τι θα συμβεί. Γνωρίζουμε πως δεν ήμασταν καλοί φέτος, αλλά φτάσαμε στον τίτλο. Δε θέλω να ξεχάσω κανέναν και τους ευχαριστώ όλους. Είμαστε μια οικογένεια».

Για τον Πέδρο Μαρτίνς: «Αυτό που μετράει είναι η διάρκεια. Αυτό σε κάνει επιτυχημένο. Είμαι περήφανος για τον προπονητή μας και αξίζει την επιτυχία του. Θέλω να τον συγχαρώ για τα όσα μας προσφέρει».

Για τη φιέστα και το περσινό του… σόου: «Θέλω να γιορτάσω και αγαπάω την ομάδα, οπότε θα πανηγυρίσω μαζί με τους συμπαίκτες μου».

Για το πρωτάθλημα: «Λυπούμαστε που δεν κερδίσαμε το νταμπλ, αλλά χαιρόμαστε με το πρωτάθλημα και ελπίζουμε όλοι οι φίλαθλοί μας να γιορτάσουν μαζί μας τον τίτλο».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0