Football Talk

Ολυμπιακός: Χωρίς Σισέ και Μανωλά στην Τούμπα

Ολυμπιακός: Χωρίς Σισέ και Μανωλά στην Τούμπα

Κώστας Μανωλάς και Παπέ Αμπού Σισέ αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και δεν ταξίδεψαν με την αποστολή του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη για το εξ αναβολής ματς με τον ΠΑΟΚ.

Όπως είχε πράξει και στους δύο ημιτελικούς Κυπέλλου έτσι και τώρα ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να μην ανακοινώσει αποστολή ενόψει του εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης (19.00) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες δεν ταξίδεψαν στη Θεσσαλονίκη οι Σισέ και Μανωλάς καθώς ο πρώτος αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στη μέση και ο δεύτερος δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που είχε αποκομίσει από το πρώτο ημιτελικό με τον ΠΑΟΚ. Εκτός έμειναν επίσης οι Κανέ, Φαντιγκά και Ονιεκούρου, ενώ μαζί με την αποστολή βρίσκεται τόσο ο Κένι Λαλά που ήταν εκτός κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και οι Φορτούνης και Αγκιμπού Καμαρά.

Σε ότι αφορά την ενδεκάδα, ο Πέδρο Μαρτίνς κράτησε κλειστά τα χαρτιά του στην τελευταία προπόνηση, ωστόσο αναμένεται να ξεκινήσει τον Βατσλίκ κάτω από τα δοκάρια και τους Μπα, Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας. Ο Ρέαμπτσιουκ θα βρίσκεται στα αριστερά, ενώ ο Βρουσάι έχει προβάδισμα για να διατηρήσει την θέση του δεξιά. Εμβιλά, Μπουχαλάκης και Μαντί Καμαρά αναμένεται να ξεκινήσουν στη μεσαία γραμμή, στα εξτρέμ ο Μασούρας με τον Γκάρι Ροντρίγκες και στην κορυφή της επίθεσης ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί.

Υπενθυμίζεται πως στους Πειραιώτες αρκεί ένας βαθμός για να κατακτήσουν και μαθηματικά το 47ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους και τρίτο συνεχόμενο. 

Δημήτρης Σπηλιόπουλος
www.bnsports.gr

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0