Football Talk

ΑΕΚ: Η ατάκα του Αλμέιδα μόλις είδε την OPAP Arena (video)

ΑΕΚ: Η ατάκα του Αλμέιδα μόλις είδε την OPAP Arena (video)

Η πρώτη εντύπωση του Αργεντινού τεχνικού για το γήπεδο και η επίσκεψη στα γραφεία της ΠΑΕ. 

Το μεσημέρι της Τρίτης (3/5) ο Ματίας Αλμέιδα επισκέφθηκε την «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena», προκειμένου να δει το νέο γήπεδο της ΑΕΚ. Ο ίδιος, μάλιστα, εντυπωσιάστηκε πολύ από το στάδιο στη Νέα Φιλαδέλφεια!

«Είναι ξεκάθαρο πως αυτό το γήπεδο θα βγάζει πολύ πάθος, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να παίζει σε ένα τέτοιο γήπεδο», ήταν τα λόγια του 53χρονου τεχνικού στους συνεργάτες του. Μετά από την επίσκεψή του εκεί, ο Αλμέιδα μετέβη στα γραφεία της ΠΑΕ και ολοκλήρωσε όλα τα διαδικαστικά της συμφωνίας του με την ΑΕΚ για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ομάδας μετά τις 17 Μαΐου.

Από τους ανθρώπους του σχεδιασμού, πήρε αναλυτικό φάκελο με όλα τα στοιχεία της ομάδας, με ολόκληρη τη δομή, τα πρόσωπα και αναλυτικά τα στοιχεία που ζήτησε για τη νυν ομάδα και το κλαμπ. Η ανακοίνωση της συνεργασίας του με την ομάδα αναμένεται το επόμενο διάστημα, ενώ προηγείται η εγκατάστασή του στην Ελλάδα.

Την ερχόμενη Κυριακή θα παρακολουθήσει από το ΟΑΚΑ την εντός έδρας αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική των play off (8/5, 19:30), ενώ τη Δευτέρα θα αναχωρήσει για την Αργεντινή προκειμένου να προετοιμαστεί για την μετακόμισή του.

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0