Football Talk

Μπόρνμουθ: Κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο ο Μπρουκς!

Μπόρνμουθ: Κέρδισε τη μάχη με τον καρκίνο ο Μπρουκς!

Ο μέσος της Μπόρνμουθ επιβεβαίωσε ότι είναι πλέον απαλλαγμένος από τον καρκίνο, αφού έχει αναρρώσει επιτυχώς από το λέμφωμα Χότζκιν.

Ο Ντέιβιντ Μπρουκς διαγνώστηκε με λέμφωμα Χότζκιν τον περασμένο Οκτώβριο και έκτοτε ακολουθούσε μια σειρά θεραπειών για την καταπολέμησή του. Σήμερα (3/5) όμως, ο 24χρονος μέσος της Μπόρνμουθ με ανάρτηση στο Twitter σήμερα αποκάλυψε ότι ανυπομονεί να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του καριέρα!

Αναλυτικά έγραψε:

«Έχουν περάσει λίγοι μήνες από την τελευταία μου ενημέρωση και σε αυτό το διάστημα ευτυχώς ολοκλήρωσα τη θεραπεία για τον καρκίνο. 

Θα ήθελα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλο το απίστευτο ιατρικό προσωπικό για την εκπληκτική δουλειά και την υποστήριξή τους σε όλη τη διαδικασία. 

Την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκα με τον ειδικό μου έχοντας εξετάσει τα τελικά αποτελέσματα των δοκιμών μου. Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι η θεραπεία ήταν επιτυχής και μπορώ τώρα να πω ότι μου δόθηκε το πανεύκολο και τώρα είμαι απαλλαγμένος από καρκίνο. 

Αυτά τα λόγια είναι απίστευτα να τα πω και είμαι τόσο ευγνώμων για όλα τα μηνύματα και τις ευχές σας, αυτές με βοήθησαν πραγματικά στις δύσκολες στιγμές. 

Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που ξεκινώ το ταξίδι πίσω στην πλήρη φυσική κατάσταση και για να συνεχίσω την ποδοσφαιρική μου καριέρα. 

Τα παιδιά στο Μπόρνμουθ είχαν μια εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής και ανυπομονώ να επιστρέψω στο The Vitality για να εμψυχώσω την ομάδα καθώς προχωράμε στα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν.

Είμαι αποφασισμένος να δουλέψω σκληρά τους επόμενους μήνες και ανυπομονώ να επιστρέψω εκεί έξω και να παίξω μπροστά σας στο γήπεδο στο όχι και τόσο μακρινό μέλλον. 
Σας ευχαριστώ και πάλι.

Τις καλύτερες ευχές,

Ντέιβιντ».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0