Football Talk

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπρέντφορντ 3-0: Υπερηχητικοί «κόκκινοι διάβολοι» σε μία εύκολη βραδιά απέναντι στις «μέλισσες» ! (video)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπρέντφορντ 3-0: Υπερηχητικοί «κόκκινοι διάβολοι» σε μία εύκολη βραδιά απέναντι στις «μέλισσες» ! (video)
Το Ολντ Τράφορντ υποδέχτηκε την Μπρέντφορντ, με την γηπεδούχο Γιουνάιτεντ να επικρατεί με σκορ 3-0.

Σε μεγάλα κέφια η ομάδα του Ράλφ Ράνγκνικ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του Κρίστιαν Έρικσεν και των συμπαικτών του, έχοντας σε σπουδαία μέρα τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Γκολ με το καλημέρα για τους «κόκκινους διαβόλους», οι οποίοι στο 9ο λεπτό βρήκαν δίχτυα με τον Μπρούνο Φερνάντες. Μία βαθιά μπαλιά στην πλάτη της αντίπαλης άμυνας έβγαλε τον Ελάνγκα στα δεξιά, ο οποίος σέντραρε στο ύψος της μικρής περιοχής για να γράψει το 1-0 ο Πορτογάλος.


Στο 44ο λεπτό της αναμέτρησης και ενώ η άμυνα της Μπρέντφορντ βρισκόταν τοποθετημένη στο ύψος του κέντρου, ο Μάτα τροφοδοτήθηκε και βρέθηκε ανενόχλητος έξω από την αντίπαλη περιοχή. Ακολούθησε πάσα στον Κριστιάνο Ρονάλντο και γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε για offside του Ισπανού στην αρχή της φάσης.


Το δεύτερο ημίχρονο βρήκε τον Πορτογάλο με το 7 να σκοράρει ξανά, με το τέρμα αυτή την φορά να είναι νομότυπο. Ο ίδιος κέρδισε πέναλτι από τον Χένρι, έστησε την μπάλα στην άσπρη βούλα και εκτέλεσε με δύναμη στην αριστερή γωνία του Ράγια.


 

Aκριβώς 10 λεπτά μέτα ήρθε η ώρα του Βαράν, ο οποίος διεύρυνε ακόμη περισσότερο το προβάδισμα των γηπεδούχων,. Το γκολ προήλθε από εκτέλεση κόρνερ του Φερνάντες και περίτεχνο γυριστό του Γάλλου αμυντικού.

 


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Τέλες, Λίντελοφ, Βαράν, Νταλότ, Μάτιτς (71' Φρεντ), ΜακΤόμινεϊ, Μάτα (75' Τζόουνς), Φερνάντες, Ελάνγκα (75' Καβάνι), Ρονάλντο

Μπρέντφορντ: Ράγια, Άιερ, Ράσμουνσεν, Γιάνσον, Σόρενσεν, Χένρι, Έρικσεν, Νόργκααρντ (71' Γιένσεν), Γιάνελτ (71' Ντα Σίλβα), Εμπουέμο (76' Γουίσα), Τόνεϊ

Αντώνης Νιανιάς

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0