Football Talk

Φέστα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου – Θα είναι τελικός με Απόλλωνα»

Φέστα: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τους παίκτες μου – Θα είναι τελικός με Απόλλωνα»

Ο Τζιανλούκα Φέστα περιχαρής μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Λαμίας με τον Αστέρα Τρίπολης και το σπουδαίο διπλό (2-0) μίλησε στη συνδρομητική τηλεόραση του καναλιού NOVA Sports Prime.

Ο Ιταλός τεχνικός εμφανίστηκε πολύ ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του και το τελικό αποτέλεσμα το οποίο ουσιαστικά φέρνει τη Λαμία αγκαλιά με τη 13η θέση και τη δεύτερη ευκαιρία στα μπαράζ παραμονής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενους για τους παίκτες μου γιατί έκαναν πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι γιατί βρισκόμαστε υπό πίεση. Απομένουν δύο πολύ σημαντικοί αγώνες για εμάς. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για το αποτέλεσμα, τώρα πρέπει να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι».

Ως προς την ήττα του Απόλλωνα ανέφερε πως: «Δεν ρώτησα το αποτέλεσμα του Απόλλωνα ήμουν συγκεντρωμένος στην ομάδα μου, σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι».

Για το επερχόμενο ματς στη Ριζούπολη και τη σημασία του: «Ξέρουμε ότι θα είναι… τελικός για εμάς, είμαστε χαρούμενοι για το σημερινό αποτέλεσμα, από αύριο ξεκινάμε την προετοιμασία μας για το επόμενο παιχνίδι».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0