Football Talk

ΠΑΣ Γιάννινα σε Κλάτενμπεργκ: «Ζητάμε τον ορισμό ξένων διαιτητών»

ΠΑΣ Γιάννινα σε Κλάτενμπεργκ: «Ζητάμε τον ορισμό ξένων διαιτητών»

Με ανακοίνωση προς τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ ο ΠΑΣ Γιάννινα ζήτησε τον ορισμό ξένων διαιτητών στα εναπομείναντα ματς της ομάδας.

Επίσημη θέση πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Ο σύλλογος από την Ήπειρο με σχετική ανακοίνωση ζήτησε από τον αρχιδιαιτητή Μαρκ Κλάτενμπεργκ τον ορισμό ξένων διαιτητών στις εναπομείναντες αναμετρήσεις του στα φετινά play off.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Επειδή η σιωπή εκλαμβάνεται ως αδυναμία, από την πρώτη στιγμή των Playoffs είχαμε ζητήσει από τον κ. Κλάτενμπεργκ τον ορισμό ξένων διαιτητών στους αγώνες μας. Ένα αίτημα, μάλιστα, που είχαμε επαναλάβει και κατά την διάρκεια των αγώνων του μίνι αυτού πρωταθλήματος. Αλλά όπως φαίνεται φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Ως Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 σπάνια διαμαρτυρόμαστε ποτέ με αφορμή έναν αγώνα ή μια φάση και σίγουρα όχι για να δημιουργήσουμε εντυπώσεις. Κάτι τέτοιο θα ήταν ασύμβατο με την ιστορία και την πορεία της ομάδας μας. Διαμαρτυρόμαστε όμως για όσα βιώνουμε σταθερά στα φετινά Playoffs.

Είναι κρίμα τόσο για τον ίδιο τον θεσμό των Playoffs όσο και για την ομάδα που το ποδοσφαιρικό Πανελλήνιο μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την παρουσία της σε αυτά τα παιχνίδια. Για τον λόγο αυτό, ζητάμε αυτή τη φορά δημόσια από τον κ. Κλάτενμπεργκ τον ορισμό ξένων διαιτητών στα υπόλοιπα παιχνίδια της ομάδας μας».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0