Football Talk

Ενδιαφέρονται για τον Λίνγκαρντ η Μίλαν και η Γιουβέντους!

Ενδιαφέρονται για τον Λίνγκαρντ η Μίλαν και η Γιουβέντους!

Την περίπτωση του Τζέσι Λίνγκαρντ φαίνεται πως εξετάζουν ενόψει καλοκαιριού δύο ομάδες από την Ιταλία, με δημοσίευμα του ESPN να επισημαίνει πως αυτές είναι η Μίλαν με την Γιουβέντους. Η αποχώρηση του Άγγλου διεθνή από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δεδομένη και μένει να δούμε αν η επόμενη ομάδα του θα εδρεύει στο «Νησί» ή στο Τορίνο και το Μιλάνο.

Δεδομένη είναι η αποχώρηση του Τζέσι Λίνγκαρντ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την ολοκλήρωση της τρέχουσας σεζόν, με τον Άγγλο διεθνή να μην δείχνει πρόθυμος να μπει καν στην διαδικασία να προπονηθεί υπό τις οδηγίες του Έρικ Τεν Χαγκ, αν προορίζεται και πάλι για αναπληρωματικός και ως μία… πολυτελή λύση από τον πάγκο.

Κάπως έτσι, αρκετοί είναι οι σύλλογοι που εξετάζουν την περίπτωσή του, με τη Γιουβέντους και τη Μίλαν να παρουσιάζονται ως βασικές υποψήφιες για να αποσπάσουν την υπογραφή του, σύμφωνα με το ESPN.

Όσον αφορά, άλλες ομάδες που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο ρόστερ τους, κατά καιρούς έχουν ακουστεί τα ονόματα των Γουέστ Χαμ και Νιούκαστλ, αλλά προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια επίσημη προσέγγιση ή πρόταση, για να κάνουν συντομότερη την αποχώρησή από το Ολντ Τράφορντ.

Πηγή: england365.gr 

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0