Football Talk

Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Σισέ, το παλεύει ο Μανωλάς

Ολυμπιακός: Επέστρεψε ο Σισέ, το παλεύει ο Μανωλάς

Λήξαν θεωρείται το θέμα με τον Παπέ Σισέ στον Ολυμπιακό, με τον Σενεγαλέζο αμυντικό να προπονείται κανονικά και να υπολογίζεται για το ματς της Τετάρτης (04/05, 19:00) με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Μια αντίδραση που είχε στα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο ήταν ο λόγος για να μείνει εκτός αποστολής ο Σισέ για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Σενεγαλέζος κατάλαβε το λάθος και όπως είχε συμβεί και με τον Μαντί Καμαρά πριν από μερικές εβδομάδες, ο Πέδρο Μαρτίνς τον επανέφερε στην ομάδα. Την Δευτέρα ο Σισέ προπονήθηκε κανονικά και υπολογίζεται για το ματς της Τετάρτης, στο οποίο αρκεί έναν βαθμός στον Ολυμπιακό για να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλητής για 47η φορά στην ιστορία του.

Την ίδια ώρα ο Κώστας Μανωλάς κάνει αγώνα δρόμου για να καταφέρει να πάει στη Θεσσαλονίκη αφού ταλαιπωρείται ακόμα από ένα πρόβλημα που είχε αποκομίσει στο ματς Κυπέλλου της Τούμπας. Όλα θα κριθούν στην προπόνηση της Τρίτης όταν και θα ξεκαθαρίσει σε ποιους θα μπορεί να υπολογίζει ο Πέδρο Μαρτίνς

Δημήτρης Σπηλιόπουλος
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0