Football Talk

Τούχελ για Τσέλσι: «Δεν είμαστε ασφαλείς στην 3η θέση!»

Τούχελ για Τσέλσι: «Δεν είμαστε ασφαλείς στην 3η θέση!»
Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, τόνισε πως η ήττα από την Έβερτον βάζει την ομάδα του σε περιπέτειες.
Η τρίτη θέση στην Premier League έμοιαζε δεδομένη για την Τσέλσι μέχρι προσφάτως, αλλά μετά την ήττα από την Έβερτον (01/05, 1-0), όλα ανατρέπονται. Άρσεναλ και Τότεναμ «καραδοκούν», απέχοντας 3 και 5 βαθμούς αντίστοιχα από τους «μπλε». 

Ο προπονητής της Τσέλσι, Τόμας Τούχελ, νιώθει την καυτή... ανάσα των αντιπάλων και φρόντισε να χτυπήσει το καμπανάκι του κινδύνου στους παίκτες του.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:
«Το είπα πριν από πολλές εβδομάδες ότι δεν ένιωθα ασφαλής και δεν είμαστε ποτέ ασφαλείς... Πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ. Αυτή τη στιγμή δεν παίρνουμε τους βαθμούς όταν παίζουμε καλά κι αξίζουμε να τους πάρουμε και τους χάνουμε όταν είμαστε καλοί. Πρόκειται για έναν κακό συνδυασμό.

Ξέραμε τι θα επακολουθούσε και όπως και στα τελευταία ματς, παλέψαμε για να μην δεχτούμε γκολ. Στα τελευταία τέσσερα το καταφέραμε μία φορά με την Γουέστ Χαμ, είναι η μόνη νίκη που έχουμε και είμαι πολύ απογοητευμένος. Τι μπορώ να κάνω; Είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί... Συμβαίνει πολύ συχνά. Αγωνιζόμαστε για ν΄ αποφύγουμε τα μεγάλα λάθη και για να έχουμε αποτελέσματα».
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0