Football Talk

Λουτσέσκου: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

Λουτσέσκου: «Αξίζαμε κάτι παραπάνω»

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ήθελε τη νίκη της ομάδας του στο ματς κόντρα στην ΑΕΚ.

Το κάτι παραπάνω άξιζε ο ΠΑΟΚ από την αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ στην Τούμπα, σύμφωνα με τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Ρουμάνος τεχνικός σε δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA σχολίασε την εξέλιξη του ματς, αλλά και την κούραση που φέρουν οι παίκτες στις πλάτες τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε:  

«Αν με ρωτούσατε πριν το παιχνίδι θα έλεγα ότι περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι, λόγω της κατάστασης. Έχουμε 12, 16, 18 περισσότερα παιχνίδια από τον αντίπαλο. Αν τα βάλουμε κάτω, είναι σχεδόν τρεις μήνες διαφορά, παίζει μεγάλο ρόλο στο ποδόσφαιρο. Περίμενα δύσκολο παιχνίδι. Προερχόμαστε από το ματς με τον Ολυμπιακό, με τον οποίο παίξαμε για περισσότερα από 90 λεπτά. Κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι κι αν λάβουμε υπόψιν την ευκαιρία που είχαμε, δεν μας αρκεί ο ένας βαθμός. Δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ, αλλά και ήμασταν άτυχοι στο γκολ που ακυρώθηκε γιατί μας κόστισε στη συγκέντρωση. Δεν καταλάβαμε γιατί ακυρώθηκε και χάσαμε για λίγο το μυαλό μας. Αξίζαμε κάτι παραπάνω από το παιχνίδι.

Ίσως είναι έτσι η κατάσταση περισσότερο έτσι, δεν γίνεται να παίζεις με την Μαρσέιγ, σε λίγες μέρες με Ολυμπιακό, ξανά με Μαρσέιγ και μετά ένα δύσκολο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Πρέπει να το διαχειριστούμε. Δεν είναι μόνο το παιχνίδι που έχεις να προετοιμάσεις, αλλά πρέπει να σκέφτεσαι και το επόμενο. Έτσι είναι η ζωή μας και έτσι πρέπει να προχωρήσουμε».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0