Football Talk

Ουντινέζε – Ίντερ 1-2: Συνεχίζουν το κυνήγι της Μίλαν οι «νερατζούρι» (video)

Ουντινέζε – Ίντερ 1-2: Συνεχίζουν το κυνήγι της Μίλαν οι «νερατζούρι» (video)

Με τρεις πολύ σημαντικούς βαθμούς έφυγε η Ίντερ από το Φριούλι, αφού επικράτησε της Ουντινέζε με 2-1 χάρη στα γκολ των Πέρισιτς και Μαρτίνεζ.

Μεγάλη νίκη για την Ίντερ επί της Ουντινέζε στο Φριούλι με 2-1, που την διατηρεί ζωντανή στην «μάχη» του τίτλου. Οι «νερατζούρι» εκμεταλλεύτηκαν την υπεροχή τους στο πρώτο ημίχρονο και παρά την βελτίωση των γηπεδούχων στο δεύτερο, πήραν τους τρεις βαθμούς.

Οι «νερατζούρι» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 12’. Ο Ίβαν Πέρισιτς δεν φημίζεται για την ικανότητά του στο ψηλό παιχνίδι, εκμεταλλεύτηκε όμως το κόρνερ του Ντιμάρκο και «εκτέλεσε» τον Σιλβέστρι.

Οι γηπεδούχοι δεν κατάφεραν να αντιδράσουν με την Ίντερ να διατηρεί τον έλεγχο του παιχνιδιού. Στο 39’ μάλιστα ο Λαουτάρο Μαρτίνεζ θα διπλασίαζε τα γκολ της ομάδας του. Αφού αστόχησε σε πέναλτι, πήρε το ριμπάουντ και με κεφαλιά κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Οι φιλοξενούμενοι βγήκαν στο δεύτερο ημίχρονο με την άνεση που τους έδινε το προβάδισμά τους και δεν δυσκολεύτηκαν να το διατηρήσουν. Το μόνο που κατάφερε η Ουντινέζε ήταν να μειώσει στο 72’ με τον Πουσέτο, ο οποίος αξιοποίησε την ωραία πάσα του Ουντόγκι, μετά από εξαιρετική επέμβαση του Χαντάνοβιτς, για να σκοράρει σε κενή εστία.

Στα λεπτά που απέμεναν η ομάδα του Τσιόφι πίεσε την Ίντερ όσο μπορούσε με στόχο την ισοφάριση, δεν κατάφερε όμως να «παραβιάσει» και δεύτερη φορά την εστία του Χαντάνοβιτς. Το αποτέλεσμα αυτό δίνει τρεις πολύτιμους βαθμούς στην Ίντερ, η οποία παραμένει στο «κυνήγι» της Μίλαν.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Ουντινέζε (Γκαμπριέλε Τσιόφι): Σιλβέστρι, Μπεκάο, Μάρι, Πέρεζ, Μολίνα (73’ Σόπι), Αρσλάν (46’ Σάμαρντζιτς), Γουάλας, Περέιρα (79’ Γιάγιαλο), Ουντόγκι, Ντεουλοφέου, Σαξές (27’ Πουσέτο)

Ίντερ (Σιμόνε Ινζάγκι): Χαντάνοβιτς, Ντιμάρκο (77’ Νταμπρόσιο), Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Πέρισιτς, Γαλιαρντίνι (74’ Βιδάλ), Μπρόζοβιτς, Μπαρέλα (90’ Βεσίνο), Νταρμιάν, Τζέκο (74’ Κορέα), Μαρτίνεζ (74’ Σάντσεζ)

Κώστας Ξενακούδης
www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0