Football Talk

Έφτασε στην Τούμπα ο Ματίας Αλμέιδα!

Έφτασε στην Τούμπα ο Ματίας Αλμέιδα!
Ο νέος προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, έφτασε στην Τούμπα για την αναμέτρηση της «Ένωσης» με τον ΠΑΟΚ (01/05, 21:00).
Όπως αναμενόταν, ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα, βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της «Ένωσης» με τον ΠΑΟΚ (01/05, 21:00), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής των play-offs της Super League.

Ο Αργεντίνος τεχνικός έφτασε στην Τούμπα, μόλις λίγες ώρες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα., μαζί με τον μάνατζέρ του. Εκεί τον υποδέχθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚΕυάγγελος Ασλανίδης, ο Α' Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Γιώργος Κοσμάς και ο Εκτελεστικός Διευθυντής, Γιάννης Παπαδημητρίου. Πήρε θέση στη σουίτα του γηπέδου, από όπου θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά από κοντά την προσπάθεια των νέων του παικτών, γεγονός που θα τον βοηθήσει στην αξιολόγηση του «κιτρινόμαυρου» ρόστερ, ενόψει της νέας σεζόν.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλμέιδα δεν θα επιστρέψει στην Αθήνα με το τσάρτερ της αποστολής, αλλά θα παραμείνει απόψε στη Θεσσαλονίκη, μαζί με τον εκτελεστικό διευθυντή της ΠΑΕ, Γιάννη Παπαδημητρίου και θα επιστρέψει άυριο το πρωί στην πρωτεύουσα.
almeyda.jpg
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0