Football Talk

Μεταξάς: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε. Συμβαίνουν πολλά περίεργα στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Μεταξάς: «Μπορούσαμε να κερδίσουμε. Συμβαίνουν πολλά περίεργα στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο προπονητής του ΠΑΣ Γιαννινα, Ηρακλής Μεταξάς, φάνηκε πεπεισμένος πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε κερδίσει τον Ολυμπιακό.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, όπου ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε με 3-2 από τον Ολυμπιακό στις καθυστερήσεις, ο Ηρακλής Μεταξάς έκανε δηλώσεις στην κάμερα των καναλιών NOVASPORTS σχετικά με τον αγώνα και τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη.

«Οχι μόνο στον ένα βαθμό γιατί είχαμε και αντεπίθεση που μπορούσαμε να βάλουμε τρίτο γκολ. Το σκορ ας το αφήσουμε στην άκρη. Το επηρεάζουν πολλά περίεργα πράγματα που βλέπω στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρά τις δυσκολίες το πάλεψαν τα παιδιά, είμαι περήφανος. Την μια φορά χρειάζεται να τραβηχτεί μια γραμμή VAR πιο εδώ την άλλη πιο εκεί, αυτά δεν μπορούμε να τα επηρεάσουμε. Μπορούμε να επηρεάσουμε το πρώτο κακό μισάωρο, παίξαμε με φόβο για 30 λεπτά. Ευτυχώς στο δεύτερο το διορθώσαμε και είδαμε ωραίο ματς. Εμείς ερχόμαστε εδώ και οι νεαροί μπορούν να τρομάζουν, τους προετοιμάσαμε αλλά είναι άλλο να το λες άλλο να το βλέπεις. Γράφει πουθενά ότι δεν μπορούμε να κερδίσουμε; Ολα τα ματς θα τα παίξουμε για να κερδίσουμε. Μας έχουν ξεγράψει; Αν τα κερδίσουμε βγαίνουμε Ευρώπη».

www.bnsports.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0