Football Talk

Σέλτικ - Ρέιντζερς 1-1: Ο Σακαλά χάλασε την φιέστα του Ποστέκογλου! (video)

Σέλτικ - Ρέιντζερς 1-1: Ο Σακαλά χάλασε την φιέστα του Ποστέκογλου! (video)
Ισόπαλο κρίθηκε το ντέρμπι της Γκλασκώβης, γεγονός που δίνει παράταση στην μαθηματική κατάκτηση του σκωτσέζικου πρωταθλήματος από την Σέλτικ!
Από ένα ημίχρονο κυριαρχίας μοιράστηκαν οι δύο «μισητοί» αντίπαλοι, σε ένα χορταστικό παιχνίδι γεμάτο εναλλαγές συναισθημάτων. Οι Σέλτικ προηγήθηκαν με τον Ζότα, ωστόσο ο Σακαλά των φιλοξενούμενων βρήκε την ισοφάριση, γεγονός που δίνει παράταση στην μαθηματική στέψη των «προτεστάντων».
Το πρώτο μέρος στιγματίστηκε από έλλειψη πολλών ευκαιριών, με την Σέλτικ όμως να έχει ξεκάθαρα την πρωτοβουλία των κινήσεων.
Έτσι ήρθε και το μοναδικό γκολ του 45λεπτου, όταν ο εξαιρετικός σήμερα Μαέντα πάτησε περιοχή από τα αριστερά και σέρβιρε στον Ζότα, ο οποίος βρήκε την μπάλα στην κίνηση και την έστειλε στα δίχτυα του ΜακΓκρέγκορ.
Κόντρα στην γενική εικόνα του αγώνα, στο 67ο λεπτό της αναμέτρησης, η Ρέιντζερς βρήκε ρήγμα στην αντίπαλη άμυνα και ισοφάρισε. Το γκολ πέτυχε ο Σακαλά ο οποίος ανενόχλητος έστειλε την μπάλα στην κλειστή γωνία του Χαρτ.
Από εκεί και έπειτα το παιχνίδι άνηκε στους φιλοξενούμενους οι οποίοι απείλησαν με αξιώσεις την εστία της Σέλτικ, χωρίς ωστόσο να βρουν το πολύτιμο γκολ νίκης.
Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Σέλτικ: 
Χάρτ, Τέιλορ, Στάρφελτ, Κάρτερ - Βίκερς, Ράλστον, Χατάτε, ΜακΓκρέγκορ, Ο' Ράιλι (61' Μπιτόν), Μαέντα (78' Αμπάντα), Φουρουχάσι (61' Γιακουμάκης), Ζότα
Ρέιντζερς: ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνίερ, Γκόλντσον, Μπάλσι, Μπάρισιτς, Λούντστραμ, Ντέιβις (63' Tζακ), Σάκαλα, Άρφιλντ (87' Ντιαλό), Κεντ, Αρίμπο (63' Αρίμπο)

Αντώνης Νιανιάς
www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0