Football Talk

Ρέαμπτσιουκ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξει αυτή η κατάσταση»

Ρέαμπτσιουκ: «Θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξει αυτή η κατάσταση»
Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, παραχώρησε δηλώσεις σε συνδρομητικό κανάλι, μιλώντας για τον αποκλεισμό του Ολυμπιακού από το κύπελλο, αλλά και για την τρέχουσα κατάσταση στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο

Ο αριστερός οπισθοφύλακας, του Ολυμπιακού, Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, μίλησε στη Nova, για την αναμέτρηση των «ερυθρολεύκων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και την ψυχολογία που επικρατεί στην ομάδα μετά και τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μολδαβού:

«Προφανώς κανείς δεν είναι χαρούμενος και ευχαριστημένος μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Όμως, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χρόνος για να σταματήσουμε, για να σκεφτόμαστε, ούτε να καθίσουμε να λυπόμαστε. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να δώσουμε μία γρήγορη απάντηση στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος. Αν μπορούμε να βρούμε κάτι θετικό είναι ότι πρέπει να αποκτήσουμε επιπλέον κίνητρο για να τα δώσουμε όλα στο υπόλοιπο της σεζόν».

Τέλος αναφέρθηκε και στην «αποχή» του Ολυμπιακού από τις νίκες τον τελευταίο ενάμιση μήνα λέγοντας:

«Όλοι αναγνωρίζουμε ότι πως είναι άσχημη η κατάσταση να μην έχουμε κερδίσει για τόσο πολύ καιρό. Σε κανέναν δεν αρέσει. Όμως, δουλεύουμε καθημερινά και θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξει αυτή η κατάσταση».

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0