Football Talk

ΑΕΚ: Τα μεταγραφικά σενάρια, η προτεραιότητα και το τσεκ σε Καραϊσκάκη και Λεωφόρο

ΑΕΚ: Τα μεταγραφικά σενάρια, η προτεραιότητα και το τσεκ σε Καραϊσκάκη και Λεωφόρο

Η ΑΕΚ που ρίχνει τους μεταγραφικούς τόνους και οι συνεργάτες του Αλμέιδα που θα δουν από κοντά το Παναθηναϊκός-Άρης και το Ολυμπιακός-ΠΑΣ.

Πριν καν γίνει οριστικά γνωστό πως ο Ματίας Αλμέιδα θα είναι ο νέος τεχνικός της ΑΕΚ τα μεταγραφικά σενάρια ξεκίνησαν στη Λατινική Αμερική. Αφού ουσιαστικά «σφραγίστηκε» η συμφωνία και ο Αλμέιδα θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ, τα σενάρια αυτά «φούντωσαν».

Τελευταία φημολογία ήρθε από το Μεξικό, όπου γράφτηκε πως η ΑΕΚ θέλει τον Τσιτσαρίτο. Μπορεί να απασχολήσει ο 33χρονος διεθνής Μεξικανός επιθετικός των LA Galaxy... Θα φανεί στο μέλλον.  Όμως στην ΑΕΚ προσπαθούν και ορθώς πράττουν να ρίξουν τους μεταγραφικούς τόνους.

Αυτό που σημείωναν απ’ την ΠΑΕ είναι πως αυτή τη στιγμή δεν έχει υπάρξει μεταγραφική κουβέντα μεταξύ προπονητή και διοίκησης. Γίνεται μία προσπάθεια λοιπόν, να περιοριστούν τα μεταγραφικά σενάρια, αφενός γιατί η ΑΕΚ έχει μπροστά της έναν σημαντικό στόχο που είναι η ευρωπαϊκή της έξοδος μέσω του πρωταθλήματος, αφετέρου γιατί ο Ματίας Αλμέιδα πρέπει να τσεκάρει και να πάρει τελικές αποφάσεις σχετικά με το νυν ρόστερ. Το τελευταίο θα συμβεί βλέποντας τα επόμενα παιχνίδια από κοντά.

Βέβαια, μεταγραφική προεργασία έχει γίνει στην ΑΕΚ. Υπάρχουν μεταγραφικοί στόχοι και θα τσεκαριστούν κι άλλοι ποδοσφαιριστές. Προς στιγμήν πάντως δεν έχει ανοίξει ουσιαστική μεταγραφική κουβέντα για ονόματα και μεταγραφές μεταξύ διοίκησης και προπονητή. Αυτά θα συμβούν τις επόμενες εβδομάδες. Αυτό που προέχει για την ΑΕΚ των επόμενων εβδομάδων, όπως σημείωναν στελέχη της, είναι να κερδίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο και ο Αλμέιδα να γνωρίσει το περιβάλλον της ομάδας.

Στην Τούμπα ο Αλμέιδα, σε Καραϊσκάκη και Λεωφόρο οι συνεργάτες του

Αυτά όσον αφορά τα μεταγραφικά. Υπάρχουν όμως κι άλλα πράγματα που γίνονται και θα γίνουν. Ο Αλμέιδα ήρθε χθες βράδυ στην Αθήνα και απόψε θα είναι σε μπουθ της Τούμπας για να παρακολουθήσει για πρώτη φορά την ΑΕΚ από κοντά. Στη Θεσσαλονίκη δεν θα τον ακολουθήσουν οι δυο (από τους έξι συνολικά) συνεργάτες του που ήρθαν μαζί του χθες στην Αθήνα. Οι δυο συνεργάτες του Αλμέιδα θα βρεθούν το απόγευμα σε Καραϊσκάκη και Λεωφόρο και θα δουν από κοντά το Ολυμπιακός-ΠΑΣ και το Παναθηναϊκός-Άρης αντίστοιχα. Είναι σαφές πως ο Αλμέιδα και το τιμ του δεν θέλει να χάσει χρόνο και εκτός από την ΑΕΚ, επιδιώκει να τσεκάρει και τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος από τώρα. Μάλιστα, είναι πιθανό οι συνεργάτες του προπονητή να παρακολουθήσουν και αγώνες των πλέι άουτ.

Θοδωρής Καρβουνιάρης

www.bnsports,gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0