Football Talk

«Θέλει να φέρει στην ΑΕΚ τον Τσιτσαρίτο ο Αλμέιδα»

«Θέλει να φέρει στην ΑΕΚ τον Τσιτσαρίτο ο Αλμέιδα»

Τα μεταγραφικά σενάρια για την ΑΕΚ μετά την άφιξη του Ματίας Αλμέιδα έχουν ξεκινήσει και οι Μεξικάνοι, συνδέουν την Ένωση με τον Τσιτσαρίτο

Η άφιξη του Ματίας Αλμέιδα και το ξεκίνημα του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν, έχουν βάλει την ΑΕΚ στο επίκεντρο των μεταγραφικών σεναρίων στο Μεξικό.

Συγκεκριμένα, οι Λατινοαμερικάνοι δημοσιογράφοι δίνουν συνεχώς ονόματα, καθώς θεωρούν πως ο Αργεντινός προπονητής θα λειτουργήσει σε μία αγορά που ξέρει πολύ καλά.

Σύμφωνα με το «El Futbolero Mexico», ένας από τους ποδοσφαιριστές που θέλει να πάρει μαζί του ο Αλμέιδα, είναι ο Τσιτσαρίτο.

Πρόκειται για τον 34χρονο επιθετικό της LA Galaxy, ο οποίος έχει περάσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά τις Ρεάλ Μαδρίτης, Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ.

Στο MLS δείχνει ασταμάτητα την τρομερή ποιότητα που διαθέτει ενώ είναι 109 φορές διεθνής με το Μεξικό, έχοντας 52 γκολ απολογισμό.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: «Ο Αλμέιδα με τον ερχομό του στην ΑΕΚ έχει ζητήσει από τη διοίκηση δύο Μεξικανούς ποδοσφαιριστές. Ένας εξ αυτών είναι ο Χαβιέρ Ερνάντες, ο γνωστός Τσιτσαρίτο, ενώ το όνομα του δεύτερου παίκτη δεν έχει διαρρεύσει ακόμη»

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0