Football Talk

Βόλφσμπουργκ - Μπαρτσελόνα 2-0 : Γλυκιά ήττα για τις Καταλανές και ξανά τελικός στο Champions League γυναικών! (video)

Βόλφσμπουργκ - Μπαρτσελόνα  2-0 : Γλυκιά ήττα για τις Καταλανές και ξανά τελικός στο Champions League γυναικών! (video)

Οι «λύκαινες» είχαν εξαιρετικά δύσκολο έργο στον επαναληπτικό μετά το 5-1 της Βαρκελώνης, προσπάθησαν, πήραν τη νίκη αλλά το εμπόδιο της φανταστικής φετινής Μπαρτσελόνα ήταν ανυπέρβλητο. Οι Καταλανές θα βρεθούν και πάλι στον τελικό του Champions League γυναικών και θα υπερασπιστούν τον τίτλο τους!

Αποστολή εξετελέσθη για την Μπαρτσελόνα και ο δεύτερος συνεχόμενος τελικός στο Champions League γυναικών είναι γεγονός! Η φοβερή ομάδα της Καταλονίας υπέστη γλυκιά ήττα από την αξιόμαχη Βόλφσμπουργκ με 2-0 και σε συνδυασμό με τον θρίαμβο του πρώτου αγώνα όπου είχε επικρατήσει της γερμανικής ομάδας με 5-1, πήρε το μεγάλο εισιτήριο για τον τελικό της διοργάνωσης.

Στα του παιχνιδιού, οι Ισπανίδες είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος και έχασαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν δίχως όμως να το καταφέρουν. Η γηπεδούχος είχε και εκείνη κάποιες καλές στιγμές ωστόσο δεν πήρε πολλά ρίσκα παρότι έπρεπε να σκοράρει για να μπει στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Αυτό η Βόλφσμπουργκ το έκανε στο δεύτερο ημίχρονο και ευτύχησε να σκοράρει μόλις στο 47’ με την Βάσμουθ, η οποία έπιασε το σουτ με το αριστερό ύστερα από αδράνεια της ισπανικής άμυνας.

Στο 60’ οι «λύκαινες» θα πετύχουν και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά με την Ρόορντ, η οποία αφού έκλεψε την μπάλα από την Γκιγιάρο, έφτασε έξω από την περιοχή της Πάνος και με σουτ έγραψε το 2-0 για την ομάδα της.

Στη συνέχεια του αγώνα, οι Γερμανίδες προσπάθησαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα και να μπουν για τα καλά στη διεκδίκηση της πρόκρισης, δίχως όμως επιτυχία. Έτσι η Μπαρτσελόνα θα βρεθεί για δεύτερη σερί χρονιά στον τελικό της διοργάνωσης και φυσικά αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Βόλφσμπουργκ (Τόμι Στρουτ): Σουλτ, Βιλμς (Μπρέμερ 85’), Χέντριχ, Γιάνσεν, Ράουχ, Λατβάιν, Ρόορντ (62'Ποπ), Γιονσντότιρ, Χουτ, Παγιόρ, Βάσμουθ

Μπαρτσελόνα (Ζόναταν Χιράλδες): Πάνος, Τορεχόν, Παρέδες, Μάπι Λεόν, Τορεχόν, Μπονμάτι (Ένγκεν 84’), Γκιγιάρο, Χάνσεν (Πίνα 84’), Χερμόσο (59' Οσοάλα), Τσρνογκόρτσεβιτς (59' Καλντεντέι), Πουτέγιας, Ρόλφο (65' Καχάμπι)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0