Football Talk

Ολυμπιακός: Αποστολή με μηνύματα από Μαρτίνς και ενδεκάδα με πολλές αλλαγές κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Ολυμπιακός: Αποστολή με μηνύματα από Μαρτίνς και ενδεκάδα με πολλές αλλαγές κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Χωρίς τους Σισέ, Λαλά αλλά και τον τραυματία Μανωλά θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός το απόγευμα της Κυριακής (01/05, 17:00) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, με τον Πέδρο Μαρτίνς να προσανατολίζεται σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα. 

Γράφει ο Δημήτρης Σπηλιόπουλος

Ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε αποστολή με 25 παίκτες για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Φάληρο, ωστόσο από αυτή απουσιάζουν τα ονόματα των Λαλά και Σισέ.

Ο Γάλλος δεξιός μπακ έχει σερί απογοητευτικών εμφανίσεων στα τελευταία παιχνίδια και είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποχωρήσει το καλοκαίρι. Δεν αποκλείεται μάλιστα η συμμετοχή στην ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ να ήταν η τελευταία του με την φανέλα του Ολυμπιακού

Ο αποκλεισμός του Σισέ, σύμφωνα με πληροφορίες οφείλεται σε μία αντίδραση που είχε ο Σενεγαλέζος στόπερ μετά από τον αποκλεισμό στο Κύπελλο με τον Πέδρο Μαρτίνς να θέλει να του περάσει ένα μήνυμα με αυτή την απόφαση, όπως είχε πράξει και μερικές εβδομάδες νωρίτερα με τον Μαντί Καμαρά.

Απο κει και πέρα εκτός αποστολής βρίσκεται και ο Κώστας Μανωλάς λόγω ενοχλήσεων και πιθανότατα θα επιστρέψει στο επόμενο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. 

Αντίθετα, στην αποστολή βρίσκεται για πρώτη φορά μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναικό ο Κώστας Φορτούνης που πλέον έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του, αλλά και ο Χένρι Ονιεκούρου μετά από πολύ καιρό. 

Αναλυτικά η αποστολή:

Βατσλίκ, Κρίστινσον, Καραργύρης, Ανδρούτσος, Ο. Μπα, Παπασταθόπουλος, Παπαδόπουλος, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κανέ, Μπουχαλάκης, Κούντε, Μ. Καμαρά, Φαντιγκά, Α. Καμαρά, Καρβάλιο, Βαλμπουενά, Βρουσάι, Ονιεκουρού, Ροντρίγκες, Λόπες, Μασούρας, Φορτούνης, Τικίνιο, Ελ Αραμπί.

Την ίδια ώρα ο Πέδρο Μαρτίνς αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, έχοντας κάνει ξεκάθαρο πως δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης στο συγκεκριμένο ματς. Ο Βατσλίκ θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια και από δεξιά προς τα αριστερά στην άμυνα οι Βρουσάι, Παπασταθόπουλος, Μπα και Ρέαμπτσιουκ. Στη μεσαία γραμμή τα πάντα είναι ανοιχτά με τους Καρβάλιο, Φορτούνη και Αγκιμπού Καμαρά να διεκδικούν θέση, στα εξτρέμ οι Μασούρας και Γκάρι Ροντρίγκες είναι τα φαβορί και στην κορυφή της επίθεσης θα επιστρέψει ο Ελ Αραμπί

 

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0