Football Talk

Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ 4-0: Η «βασίλισσα» στον θρόνο της για 35η φορά! (video)

Ρεάλ Μαδρίτης - Εσπανιόλ 4-0: Η «βασίλισσα» στον θρόνο της για 35η φορά! (video)
Το Σαντιάγκο Μπερναμπέου φιλοξένησε την Εσπανιόλ σε μία αναμέτρηση γιορτή για την γηπεδούχο Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας βαθμός της αρκούσε, ωστόσο επικράτησε με σκορ 4-0 για να κατακτήσει και επίσημα το 35ο πρωτάθλημα στην ιστορία της!
Ιδανική εμφάνιση των Μαδριλένων οι οποίοι έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο και στα δύο ημίχρονa και έβαλαν την δική τους πινελιά στο πάρtι τίτλου που στήθηκε στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. Τελικό σκορ 4-0 με πρωταγωνιστές τους Ροντρίγκο, Ασένσιο και φυσικά... Καρίμ Μπενζεμά!
Για τα δεδομένα της άργησε, αλλά σκόραρε η Ρεάλ, 12 λεπτά πριν την λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Χάρις στον Ροντρίγκο ο οποίος δέχτηκε μία πολύ δύσκολη ασίστ από τον Μαρσέλο, βγάζοντας τον μόνο στο ύψος του πέναλτι για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Λόπεθ.
Απόλυτος πρωταγωνιστής του ημιχρόνου ο Βραζιλιάνος, κατόρθωσε να διπλασιάσει τα τέρματα της «βασίλισσας», στο 43ο λεπτό, όταν εκμεταλλευόμενος την αμυντική δυσλειτουργεία των φιλοξενούμενων σκόραρε σχεδόν από το ίδιο σημείο που πέτυχε το 1-0.
Με κεκτημένη ταχύτητα μπήκαν και στο δεύτερο μέρος οι μερένχες, με τον Μάρκο Ασένσιο να βάζει και αυτός το λιθαράκι του στην γιορτή. O Kαμαβίνγκα κουβάλησε την μπάλα στον άξονα, άνοιξε το γήπεδο και πάσαρε την κατάλληλη στιγμή στον Ισπανό μεσοεπιθετικό, ο οποίος είχε εύκολο έργο απέναντι στην αντίπαλη άμυνα.
Έντεκα λεπτά αφότου πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Ίσκο σκόραρε, έπειτα από εξαιρετική ατομική ενέργεια του Μπενζεμά που του σέρβιρε ένα από τα πιο εύκολα γκολ του. Το VAR ωστόσο εντόπισε offside, με αποτέλεσμα την ακύρωση του τέρματος.
Δεν θα μπορούσε όμως το όνομα του Καρίμ Μπενζεμά να λείπει από την λίστα των σκόρερ. Σε μία φάση καρμπόν με την προηγούμενη του Ίσκο, αυτή την φορά ο Βινίσιους ήταν αυτός που πάσαρε και ο 34χρονος επιθετικός αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, μέσα σε κλίμα αποθέωσης.
Η συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ρεάλ Μαδρίτης: 
Κουρτουά, Βάσκεζ, Βαγιέχο, Καζεμίρο (61' Ίσκο), Μαρσέλο, Μόντρις (61' Κρος), Καμαβίνγκα (75' Ζιλά), Σεμπάγιος, Ασένσιο, Μαριάνο (60' Μπενζεμά), Ροντρίγκο (75' Βινίσιους)
 
Eσπανιόλ: Λόπεθ, Βιδάλ, Γκόμεζ, Καλέρο, Καμπρέρα, Μελένδο, Ντάρντερ, Ερέρα (76' Μερίδα), Βιλένα (65' Μορλάνες), Πουάδο, Ντε Τόμας (65' Γου Λι)

www.bnsports.gr

Ρoή Ειδήσεων

Δείτε επίσης



0